Betrouwbare drogist.

Heel goed!

produkten netjes op DHL-Servicepoint bezorgd

aanpassen van leveradres naar DHL ServicePoint was heel makkelijk en verliep soepel en prijzen marktconform

prima service

voor herhaling vatbaar ,ik raad het andere aan

Altijd snelle levering

Goede ervaring,zou ze zeker aanraden bij kennissen en familie.

Snel en makkelijk

Schoonmaakmiddelen besteld, voordelig, makkelijk en snel bezorgd

Precies wat ik verwacht had

Prima prijs en snel geleverd

Goede website snelle levering en redelijke prijzen,

Goede ervaringen met Drogist.nl

Mijn bestellingen worden steeds vlot geleverd en komen hier in perfecte staat aan. Zeer tevreden over drogist.nl.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd top

Snel en netjes optijd geleverd.

Snel en netjes op tijd geleverd

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Heel tevreden

Goeden service heel tevreden

Prijs kwaliteit klopt

Bestelling waren snel en netjes geleverd.

Geweldige drogist

Bijna alles kopen wij hier bij de online drogist. Snel geleverd dat is mooi meegenomen en de prijs is goed

Prima webwinkel

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces. Vragen over de bestelling (als je deze hebt) worden snel beantwoord.

top

Geleverd zoals afgesproken,

De service is heel goed en snel.

Heel fijn bedrijf

Makkelijk bestellen en vlug verzonden

correct behandeld en verstuurd

Heel goed!

Ervaring is uitstekend. Klantenservice is prima, kan niet beter! Je wordt vriendelijk te woord gestaan als je een probleem met een produkt hebt. Ook de leveringstermijn is supersnel! Zeer aan te bevelen!

Goed product

Product in grote hoeveelheid verkrijgbaar. Hebben het nodig om geurvloeibaar met geurstokjes zelf te maken met eigen gewenste geur i.p.v. wat er beschikbaar is in de drogisterijen. Bedankt voor de service.

Snelle levering met goede prijs en ook qua verzendkosten.

Goed bedrijf! Kwaliteit en snelle bezorging!

Goede, snelle en goedkope service!

Cookweg 14

4462 HE Goes