Goede, snelle en goedkope service!

Snelle levering en correcte prijzen

Snelle levering en correcte prijzen

Snel, betrouwbaar en betaalbaar.

Snel, betrouwbaar en betaalbaar.

snel geleverd

Drogist.nl levert snel en in een normale maat verpakking. Soms krijg je kleine dingen in veel te grote dozen geleverd als je ergens iets besteld, maar hier viel mij op dat ze dat dus niet deden, wat ik erg waardeer.

Snelle levering, goede acties

Goede prijsverhouding!

Betaal niet te veel en vlotte bezorging!

Snelle reactie

Duidelijke communicatie en netjes!

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en netjes geleverd

Alles keurig en snel ontvangen!

Snelle levering.

Groot assortiment. Zelfs van producten die hier in de winkels niet meer te koop zijn. Doordat ik die producten als zeer goed heb ervaren was ik blij deze op jullie site te vinden. Fijn. Bedankt. P.

Ik had al een bestelling gedaan, toen ik er vrij snel achter kwam dat ik iets vergeten was mee te bestellen. Ik heb gebeld en de zeer vriendelijke dame heeft alles geregeld zodat het vergeten product, met mijn bestelling, mee kwam de dag later! Top!

Tevreden

Ik heb ontvangen wat ik besteld heb. Alleen heeft de pakketdienst het pakket voor de deur gezet zonder aan te bellen. Gelukkig zag ik het staan toen ik even naar buiten kwam.

Snel

Zie boven

Betrouwbaar

Snelle levering en superservice.

Duidelijke webpagina. Bestellen is makkelijk.

Veel Douche Gel!

Voor een leuke prijs een enorme lading flacons douchegel op de kop kunnen tikken.

Topy ...

Kan worden vertrouwd,de levering is zeer snel, goed ingepakt. Ik kan altijd weer terug als nodig hebben echt Top ...top

Hele snelle bezorging !

Fijne drogist !

Correcte webshop, interessante kortingen, snel geleverd

Snelle verzending! Heel fijn...! Een voorbeeld voor andere!!

Duidelijke website

Duidelijke site, makkelijk te vinden wat ik zoek en snelle levering

Alleen de duur tussen sorteer en aankomst adres duurt langer

Vlotte levering.

Mooie prijs voor mijn lvafo uchtje

Goed geleverd en super snel

Prima drogist je spullen snel geleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes