Altijd word je goed geholpen

Top Apotheker

Hele snelle levering

Altijd voordelig

Prima prijs en snelle levering

Pakketje werd snel en gratis per dhl geleverd. Product elders stuk duurder.

erg goede service en producten

goede producten en snelle service en altijd voorraad

Alles klopte

Gekregen wat beloofd was

Leverde niet omdat de chauffeur van DHL het wel via track & trace had aangegeven.

Na telefonisch kontakt met de Drogist was het snel opgelost door een lieve jonge dame. Het wordt alsnog opgelost en het pakketje wordt opnieuw opgestuurd naar een afhaalpunt i.p.v. DHL, dit schijnt toch vertrouwelijker te zijn. De Drogist kon hier niets aan doen, maar DHL wel. DHL had een bevestiging gestuurd van levering met tijdstip erbij. 11.48 uur Terwijl ik van 10.00 tot 14.00 uur in de hal (3-mtr vanaf de voordeur met mijnpc bezig was) Niets gehoord of gezien. De melding kwam op mijn mobiel, gelijk ben ik buiten gaan kijken bij de voordeur, niks en niemand te zien. Mijn vertrouwen in DHL is gezakt naar nul.

OK

Alles vlot verlopen

Kwaliteit

Kwaliteit voor een lage prijs!

Vlot besteld aan een mooie prijs en correct geleverd.

Zie hoger

Cijfer 10

Goede prijzen en heel netjes en op tijd geleverd. Zal hier nog vaker gaan bestellen.

ga zo door

ga zo door

Snelle levering voor een leuke prijs

Product is prima, alleen jammer dat er niet handpompje is meegeleverd

Snel en goedkoop

Snelle levering zonder bezirg kosten

Snel en voordelig

Jammer dat het slecht verpakt was, verder goede ervaring.

super

super

Perfect. Snel uitstekende kwaliteit

Snel gekregen wat ik wilde hebben.

Keurig verpakt en snel geleverd

SNELLE SERVICE

SNELLE LEVEERING

perfect

zeer snel levering

Very good service

Fast delivery

Uiteindelijk heel tevreden

Op 12 februari besteld (zou de volgende dag of daaropvolgende dag worden geleverd). Op 21 februari eindelijk product aangekomen. Drogist.nl heeft het probleem stipt opgevolgd. Achteraf blijkt dat zij het pakket de dag van de bestelling hebben verstuurd, maar door een staking bij Bpost is het 10 dagen onderweg geweest... Drogist.nl valt absoluut niets te verwijten en zij zijn steeds heel communicatief en behulpzaam geweest. Verder was de bestelling perfect in orde

Prima drogist

Prima drogist. Keuze. Snel.

Snel en goedkoop

De levering was snel en de producten goedkoop. Had wel de mazzel dat er geen verzendkosten bij kwamen.

zeer snel en goede service

zeer snel en goede service alsook de prijs

Cookweg 14

4462 HE Goes