Altijd scherpe aanbiedingen

Aanbiedingen uit een zeer ruim assortiment altijd scherp geprijsd en verzendkosten altijd minimaal.

Veel keuze aan aantrekkelijke prijzen

Ze hebben er veel en de prijzen zijn aantrekkelijk. De verzending is snel. Ik ben zeer tevreden.

Ik bestelde pillen met een bepaalde vorm, maar ze kwamen in een andere vorm aan. Eerst voelde ik geen effect na het proberen van een strip uit de verpakking. Dat is normaal.

Supersnel bezorgd toppie

Supersnelle bezorging en goedkoop

Voordelig en stipt.

Ik ben al geruime tijd klant. Altijd voordelige prijzen, stipte en vlugge levering. Ik ben een zeer tevreden klant. Ik ben een grote fan !!!

Aankoop

Goede prijzen, vlug geleverd, veel keus

Altijd snel geleverd

Altijd correcte en snelle levering

Uitstekende levering en afhandeling

Artikelen besteld en deze werden meteen verzonden, tijdens transport was het pakket beschadigd, hier kon Drogist.NL niets aan doen. Ik heb ze gemaild en er werd meteen een nieuw pakket verzonden. Enorme klantvriendelijke service, gouden pluim voor dit bedrijf!

Snel en correct .

Snelle en correcte levering . Zal zeker nog bestellen .

Gewoon goed

Laagste prijs, snelle verzending

Snelle levering en goed product

Tevreden

prima service.

Bestelling geplaatst, onmiddellijke reactie van wanneer de levering plaatsvindt. Levering ook weer precies op tijd.

geweldig

Vlot en goed

Dit is niet verplicht !!!

Pillen prima. Bezorging drama

1 x thuisgebleven...en niet op komen dagen. Wel bericht intvangen dat ik " niet thuis was". Zijn nooit geweest dus. 2 e keer bezorgwijze veranderd naar plekje om het huis. Weer niet bezorgd. 3e x eindelijk gelukt. Schuld dhl neem ik aan

Goed en snel

Goed en snel bezorgd

Goede service!

Altijd nette prijzen, snelle service, prima producten!

Gewoon goed

Meestal de volgende dag in huis . De laatste tijd duurt het meestal 1 dag langer

TOP

HET IS GOED GEREGELD KOM ZEKER TERUG VOOR NOG EEN BESTELLING EN SNEL GELEVERD

Simpele bestelling gedaan, doch DHL is het pakketje weer kwijtgeraakt, althans al vier dagen onderweg van sorteercentrum naar ophaalpunt. Reactie gehad van Drogist.nl, ze gaan het netjes oplossen...

Fijne site snelle levering en altijd de goedkoopste

Goede prijzen, ruim aanbod.

Klantvriendelijke en behulpzame klantenservice.

Waardeloos! Geen levering

Bezorger kon adres niet vinden. Heb toen aangeboden het uit een automaat in winkelcentrum op te halen. Geen informatie over procedure en dat je op de grond moet gaan liggen om vakje open te bekijken. Zag niets en heb vakje weer dicht gedaan. Volgens vrij brutale klantenservice was daarmee geleverd en klaar is kees. Overweeg naar TV consumenten programma te gaan met een sketchvoorstel. Klant komt binnen en moet op zijn buik op de grond liggen om zijn pillen te vinden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.