Heb het nog steets niet ontvangen

Het product is na Eén week nog steets niet in mijn bezit bezeer teleurgesteld in de dienst verlening

super, eenvoudig, snel

eenvoudig bestellen en betalen en snelle levering. goede prijs

Regelmatig koopjes te doen

De nieuwsbrief houd je goed op de hoogte zodat je regelmatig echt koopjes kan doen. Snellen en correcte levering.

Duidelijke website ; correcte en snelle levering

Duidelijke website ; correcte en snelle levering

Snel geleverd!

Goede prijs en op tijd bezorgd.

artikelen snel bezorgd

De artikelen zijn er altijd op de afgesproken tijd. En vandaag besteld morgen in huis klopt voor 99%

SUPERRRRRRRRRRRRR

avonds besteld en de volgende dag in huis dat is service waar je van op aan kan.

Snelle levering goede service

Correcte en zeer snelle dienstveerlening.

Ik had in het weekend bestelt en kreeg toch de bestelling correct en bijna direct.

Maken belofte : voor 23.00 uur besteld morgen in huis, beslist niet waar.

Producten zijn goed. Verzending slecht.

Goed geholpen

Snel en volgens plan geleverde

Snelle levering.

Snelle levering en groot assortiment.

Keurig op tijd en goedkoop , aanrader!

Good

My experience was very good with you I got my parcel on time and on appropriate time Thanks

Snel geleverd en fijn producten

Snel geleverd en fijn producten

Snelle leveringstijd

Goede prijs voor het product en volgende dag al geleverd. Super

steeds zoals altijd top service.

Snelle bezorging steeds top producten. Bestel hier steeds opnieuw.

Snelle en goede service

Een snelle bestelling gedaan voor aanvulling van mijn modifast voor mijn operatie en daarbij vast een warhoudbord besteld. Omdat ik niet goed gezien had dat er een (korte) levertijd op het bord was, maar keurig samen opgelost.

Goede prijs, snelle service.

Goede prijs snelle bezorging. Goede producten

Uitstekende service!

Tot nu toe nog altijd mijn bestelling ontvangen binnen in 2 dagen tijd. Uitstekende service!

uitstekende levering en altijd op tijd

Uitstekende levering en producten. snelle levering. Alleen jammer dat ze niet bij klarna zitten om te betalen

Heel tevreden

Fijn produkt en snelle levering

Uitstekend!!!!

Voor het eerst met Drogist.nl en moet zeggen prima geregeld niet lang wachten en een e-mail wanneer de levering plaats vind. Dank u voor uw inzet en u weet hoe het hoort met wat er besteld is.

Cookweg 14

4462 HE Goes