Goedkoop en snel

Artikel is goedkoper dan bij de apotheek en binnen een dag in huis.

Snel , goed en duidelijk.

Mijn ervari g met Drogisr.nl waren en zijn nog steeds goed. Plus zeer aantrekkelijk geprijsd.

Tanden poetsen

Goede site met veel producten voor je zelfzorg. Goede prijzen en snelle levering.

Levering niet zoals aangegeven

Mijn bestelling kwam 2 dagen later aan dan op de website stond aan gegeven.

Fijne ervaring met zowel product als leverin.

Snelle aflevering en prijs kwaliteit produkten zeer oké.

Komt vlug aan alles perfect

Fijne drogist shop

Ik bestel hier vaak mijn spullen omdat ze een groot assortiment hebben en snelle levertijden en op tijd leuke aanbiedingen.

heel te vreden

bedankt om mijn bestelling zo vlug en zorgzaam te bezorgen alles naar wens

Mindennel meg vagyok elégedve. Köszönöm

walgelijk

Doorgegeven mijn pakket niet ontvangen ik hen na 14 dagen nog niets en ze beloven steeds een mailtje maar doen niets meer dan scandalig

makkelijk te bestellen, snelle levering

Snelle levering en voordelig

Mijn bestelling werd snel geleverd. Niet de allergoedkoopste maar wel correct.

Wij zijn zeer tevreden over drogist.nl

Prima, je kan hier gerust gaan kopen.

Wil niet iedere dag mail ontvangen ( max 1 per week)

Prettige overzichtige winkel.

Zeer goed.

Snel een antwoord ontvangen en zeer snel verzonden.

Bestelling snel en volgens afspraak geleverd

Snelle en accurate toezending. Nig nooit een fout gehad.

Goede producten.

Geheel zoals verwacht en gewenst

Prima ervaring top

Nette prijs, snelle bezorging, goed verpakt, tja, eigenlijk kan het niet beter.

Valt tegen

Ik heb de bestelling betaald en niet gehad. Bezorgd zegt DHL.. ben ik mooi klaar mee...

Jammer.

Ik heb voor 30 euro aan producten besteld, maar DHL gaf aan dat het pakketje al beschadigd was tijdens de bezorging en dus retour ging. Na een interessante e-mailwisseling met het bedrijf hebben ze mijn geld teruggestort (ik koos er niet voor een nieuwe bezorging aan te gaan).

Snelle verzending

Snelle en correcte verzending van de bestelde artikelen.

Snel, keurig, efficient

Gewoon prima allemaal

Pas echt een snelle betrouwbare webshop

Ben al zeker 3 jaar klant ondertussen. Bestel zeker maandelijks een of twee keer spullen. Hoe laat je ook besteld, de volgende dag keurig in huis. Daarnaast veel aanbiedingen en ook voorraad (Bij andere webshops was het regelmatig dat ze hun aanbiedingen niet voldoende op voorraad hadden). Kortom. Complimenten Drogist.nl

Cookweg 14

4462 HE Goes