Snel, betrouwbaar, correctie communicatie, scherpe prijzen!

Zie boven.

Ruim assortiment

Goede prijzen en aanbiedingen. Lage of geen verzendkosten. Mijn merken zijn altijd verkrijgbaar. Vandaag besteld morgen in huis. Super !!

bestelling vlot en levering snel

Parfait....

J'ai retrouvé sur ce site le produit que j'utilise souvent ( normaflor ) en cause, ma ménopause, donc je suis très contente.

Top sevice

Besteld en de dag nadien in de bus en dan nog naar Belgie top service!!!

altijd op tijd en correct geleverd

alltijd snelle en correcte levering en aan voordelige prijzen !

Drogist.nl top

Mijn bestelling was in vergelijking tot aanbiedingen bij andere drogisten heel voordelig en werd heel snel verzonden. De communicatie verliep vlekkeloos. Top dus

Slecht

Het is niet geleverd

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding

Pakketje helemaal niet ontvangen

Pakketje niet ontvangen

Prima prijs

Goede prijs kwaliteit verhoudingen snelle levering

Perfect 1

Top prijzen,super snelle levering en goed verpakt !

Onvriendelijk te woord gestaan.

In de toekomst geen bestellingen meer bij Drogist.nl. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven. Wel heel netjes dat er gereageerd werd op mijn beoordeling. Mijn mening kan ik echter niet veranderen. Wel zijn uw artikelen oké en dat geldt ook voor uw prijzen. Daar is niks mis mee. Als u in de toekomst een keuze geeft wie de bezorging op zich neemt, dus DHL of Post.nl, dan kunt u weer op mij rekenen. Ik heb daarvoor een goede reden; zoals een niet-thuisbericht, dat al verschillende keren, terwijl ik wél thuis ben. Dit keer ging mijn pakket naar een servicepunt, wat meer dan 5 kilometer (!) van mijn adres verwijderd was en ook nog eens nauwelijks te vinden. Ik ben wegens gezondheidsredenen niet in de gelegenheid het zelf af te halen, zodat ik iemand anders om een gunst moet vragen. Daar heb ik u over gebeld, maar van uw kant geen enkel begrip en vriendelijkheid was ver te zoeken. Verschillende internetwinkels geven een keuze voor de bezorging. Ik heb begrepen dat jullie daar niet voor in zijn, dus mijn besluit staat vast. Ik hoop dat u zich in mijn toelichting kunt vinden.

Quick and good price

Selection was good and pricing is reasonable. Delivery was as committed online.

Goed product

Snel leveren .

Scherpe actieprijzen, snel geleverd.

Scherpe actieprijzen, snel geleverd.

Hele fijne webshop

Snelle levering, goede producten voor een mooie prijs. Alles geleverd.

zeer tevreden

Mijn ervaring met Drogist.nl is dat ze snel en met zorg mijn bestellingen verwerken. Alles conform wens.

Goede service en snelle verzending

Word snel en netjes bezorgd en de prijs is ook goed

Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt

Zeer snelle levering en leuke prijzen

Snelle levering tegen een goede prijs.

bezorging dag te laat

Produkt voldeed aan verwachtingen.

Goed grdaan jongens

Cookweg 14