heel goed

goede prijs, snelle levering, gratis bezorging

Super snelle levering

Altijd goed

Snelle en correcte leverinh

Efficiënt en vlugge levering

Bestellen gaat vlot en levering volgt snel.

Alles snel en perfect geleverd

Alles snel en perfect geleverd

Slecht product

Haarmasker besteld, ruikt heel vies, die was al een tijdje over de houdbaarheid heen

Heel goed en snel bezirgd

Perfect en snel geleverd.

Alles werd mooi verpakt en uitermate snel geleverd.

Bezorging

De laatste bezorging was niet zoals het behoorde. de inhoud van de envelop kon niet door de brievenbus en een buurman meldde mij dat de envelop voor 3/4 buiten de brievenbus hing. Niet zo netjes, lijkt mij. Bezorger had even moeten aanbellen. Wij waren thuis. Dank voor uw snelle reactie. Aanvullende reactie onzerzijds: Heel goede keuze om in deze tijd voor een deel van uw pakketten gebruik te maken van gerecyclede enveloppen. Concreet gaat het om de afmeting van het potje Melatonine. Dat kan niet door de brievenbus. Even aanbellen door bezorger lost alles op! hartelijke groet, S. Uitbeijerse

Keigoeie firma

Levert hetgeen ik vraag en steeds op tijd bezorgd. Firma het vertrouwen waard.

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

goede prijzen

Goede prijzen en snel geleverd

Uitgebreid assortiment. Je pakt zelden mis.

Het zijn geen grote verschillen, maar toch altijd net iets goedkoper.

Levering helaas door DHL verpest

U verzend snel maar DHL maakt er een potje van door te melden dat het afgeleverd is terwijl dat niet zo is. Dat maakt dat ik niet snel weer zal bestellen omdat ik DHL niet meer vertrouw.

Mijn bestelling was stipt op tijd

Snelle levering en mooie aanbiedingen.

Super blij!

Ben super blij met jullie !snele levering! Lage prijzen! Bedankt

Ik bestel al jaren bij Drogist.nl > Topservice en goede producten!

Ik bestel al jaren bij Drogist.nl > Topservice en goede producten!

Vlot duidelijk vriendelijk

Vlot duidelijk en klantvriendelijk

goede service

makkelijk te bestellen voor een goede prijs. ook een snelle levering. Top.

uistekende online drogist

Snelle en correcte bezorging.

incomplete levering

ik heb 2 artikelen besteld, (een was onder bij minimum order bedrag) maar het tweede artikel zat niet in de verpakking! In de factuur blijkt dat ik inderdaad maar 1 artikel betaald heb, maar wel een erg rare site, eerst meld hij je mag dit artikel niet bestellen, dat is onder het minimum order bedrag, dan bestel je die er bij, het bedrag zie ik omhoog gaan, ik zie dat ik betaal voor 2 artikelen. en dan..... chaos... Martin

heel goed

goed geprijsde artikelen en heel vlot geleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.