Super snel geleverd

Goede aanbieding. Binnen een dag bezorgd.

Scherpe aanbiedingen

Ruim assortiment en snel verzonden

Perfect geregeld top

Makkelijk

Snel en netjes

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle verzending.

Ik kan nog niet beoordelen hoe goed de zalf werkt want ik smeer pas 3 dagen en mijn kloven zijn nog niet genezen.

Heel consistent!

Eigenlijk zijn de pakjes altijd op tijd. Heel fijn!

Overzichtelijk, makkelijk te bestellen en zeer snelngeleverd rond de kerst

Prima ervaring met drogist.nl

Vandaag bestelt morgen in huis. Prima service. Bedankt daarvoor.

Bereikbaar

Toen mijn pakket niet werd gebracht en er problemen mee waren was de Drogist per mail goed bereikbaar en hebben E mijn op de hoogte gehouden. Dat was heel fijn.

Gewoon goed.

Het aanbod van producten mag per merk iets ruimer. Sommige producten zijn er niet. Andere beperkt. Voor de rest tevreden. Bestel zeer regelmatig bij Drogist.nl. Aanbiedingen zijn vaak echt de moeite waard. Snelle en goede bezorging.

Ruim assortiment, snelle levering!

Netjes op tijd geleverd

Levering zoals het hoort

Tenminste een partij die doet wat ze zeggen

Goed en lekker snel in huis.

Goeie ervaring verder geen opmerkingen.

Snelle levering , goede prijs

Leuk dat ze regelmatig extra korting(scodes) hebben

Altijd goed geholpen

Bestelling zijn altijd eerder in huis dan verwacht.

Prima produkten voor een goede prijs

Ik bestel altijd bij drogist.nl

Fijne winkel

Ik heb goede ervaring bij deze winkel. Mijn bestelling, goede prijzen, werd keurig op tijd bezorgd.

Makkelijke website, snelle levering

Ik heb haarverf gekocht, prijs was super en de levering snel. Ik ben tevreden en bestel hier de volgende keer opnieuw.

Vriendelijkheid, snelle levering. Goede prijzen

Producten snel geleverd en voor een goede prijs

Producten snel geleverd en voor een goede prijs

Goede prijs en snelle levering!

Un excellent service , clarté et facilité du site .

Perfecte en super snelle levering!

Perfecte en snelle levering! Keer op keer verloopt alles vlotjes aan zeer lage prijzen!

Prima geholpen , alles goed geregeld

Correcte online drogisterij , zonder poespas en vlotte levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.