Snel en goed

Snel geleverd.

Het product is gemakkelijk te vinden en te bestellen. De levertijd is beperkt, dus helemaal tevreden.

Snel en goed!

Snelle levering, goede prijzen en goed verpakt tijdens de levering.

Kwaliteit en snelle service

Kwaliteit en snelle service

Toch eens besteld en geen spijt van. Goedkoper dan een andere online winkel

oef, wat is 10 kg zwaar, goed stevig verpakt is een must !

alles stevig goed verpakt voor een gewicht van 10 kg , zo heb ik het graag want ik heb niet veel kracht meer in mijn handen en armen ,alles is al geopereerd geweest en het is een zware klus om di binnen te krijgen en als alles stevig verpakt is dan kan die doos ook tegen een klein stootje want ze moet dan ook nog op de badkamer , boven, geraken en als je er gans alleen voor staat is dit een zware klus; ik slaap met een cpap apparaat en het is dus handig als die flessen boven staan; om mijn benen te sparen, die ook al zo gedukkelijk zijn van mijn 4 rugoperatie, zijn die erg verzwakt en mijn knieën willen ook niet meer mee.........kunt ge u dan voorstellen wat een gevecht ik moet leveren om die op hun plaats te krijgen ? en ik durf al geen hulp vragen aan de buren want uiteindelijk hebben ze het ook allemaal in hun rug.......als je alleen in het leven staat weegt een karton van 10 kg als bijna één van 100kg.....van een zwaar leven gesproken ! Daaaaaaag....

heel goed

Altijd snel en een goede levering van de bestelde producten.

Altijd alles netjes en goed verzorgd geleverd

Goede qualiteit voor een goede prijs

Prima bezorging

Makkelijke website , snel geleverd, goed verpakt.

Prima ! !

Communicatie: prima Levering: prima

Geweldig!

Ruime keuze, normale prijzen, snelle en goede bezorging, top!

Verkeerde product

Heb noodlrs besteld, maar verkeerde smaak gekregen

Correcte levering zoals vooraf gemeld.

Correcte levering zoals vooraf gemeld, de producten zijn prijs kwaliteit perfect, grote keuze.

Altijd correct en groot assortiment.

Zeer correcte afhandeling en altijd schappelijke prijs. Jammer dat ze hun belofte op de website van voor 23.59 besteld morgen in huis, niet altijd nakomen, anders waren het 5 sterren geweest!

Goedkoop en snel

Goede ervaringen met drogist.nl. Ze hebben vaak mooie aanbiedingen en houden mij daar steeds van op de hoogte. Levering is supersnel en perfect verpakt.

Originele producten, snelle levering.

Prix intéressants

Prix intéressants expédition un peu lente

Perfect!

Awesome website, good products and speedy delivery!

slecht

15 Juni wat besteld en 23 Juni nog niks geleverd, Helemaal niets vernomen wat der mis is gegaan.

Steeds correct en snel.

Breed assortiment, scherpe prijzen.

Snelle levering, goede aanbiedingen.

Tevreden klant en bij redelijke bestelling geen verdere kosten.

Groot assortiment en snelle levering

Perfect nothing else to say

super altijd

super efficient, snel, en prima

Een paar keer besteld. Ze zijn heel snel met leveren. En duidelijk. Zeer tevreden

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.