Ok

Prima,geen probleem....

goede, vriendelijke service als je drogist.nl belt

Gebeld over een te annuleren bestelling. Geen probleem. Niet betalen en je bestelling wordt vanzelf geannuleerd. Geen mailtje nodig. Wel uiteraard het bestelnummer. Voor de goede orde: ik bestel meer wat wel doorgaat en dat gaat allemal prima. Ik houd niet van die leuterpraat zoals 'Top', 'Goede service' (waarom ook niet als je betaalt) en verder inhoudsloos gejengel. Ik vind dit eigenlijk ook belachelijk. Je betaalt en men verstuurt de bestelling. Moet men daar een pluim voor in de k*nt krijgen? Of krijgt men betaald voor goede reviews? Enfin, wat ik zo leuk aan Drogist.nl vindt, is, dat men snoep verkoopt uit het verleden. Voor Moslims: wel even kijken naar de ingredientenlijst want er zit in Nederlandse snoep tegenwoordig vaak gelatine van varkens of niet halal geslachte runderen in. Italiano heeft goede ingredienten en is, hoewel in grootte als lengte van de rol want beide zijn kleiner dan vroeger, ongelooooflijk lekker!!

Heel snelle bezorging.

Leuke prijsjes

Leuke prijsjes, goede producten en snelle bezorging

Perfecte service

Heel snel door jullie geregeld voor mij!

Product oké, levertijd te lang

Het gekochte product heeft een zeer goed prijs- kwaliteitverhouding, maar de levertijd is te lang.Men zegt 1 á 2 werkdagen, maar het zijn er 3.

Snel en goed

Snel en goed, zelfs met lage-waarde producten.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Helemaal goed!

Prima, netjes en snel ontvangen!

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Een betrouwbaar bedrijf met een ruim aanbod aan producten, snelle en correcte levering.

Goede producten , betaalbaar en snelle levering

Aanhef zegt alles

Gewoon goed

Kwaliteit, snelheid, prijs, gewoon allemaal goed

Is meer als KLASSE

Als iedereen het wist Kochten ze alles bij deze Drogist Overzichtelijk bestellen alles op voorraad Lage prijzen snelle bezorging vertrouwd inderdaad Blijf zo doorgaan Vriendelijke groeten Dirk

Altijd snelle verzending

Alles wat ik nodig heb tegen scherpe prijzen

Uitgebreid assortiment Snelle levering

Uitstekende dienstverlening

Vlotte en exacte levering, waarvoor dank

Een goede webshop met scherpe prijzen en snelle levering door DHL Zeer tevreden klant!

Heel tevreden

Lage prijs en snelle verzending. Eerlijke website zonder verkooppraatjes.

Bestelde en betaalde pakket wordt maar niet geleverd door DHLe

Slecht

bestelling in orde

vrijdag besteld woensdag avond geleverd

goed en vlot

Snelle verwerking en verzending

Ben meer dan tevreden met de snelle verwerking en snelle verzending van mijn bestelde producten. Top geregeld!

Zeer goed ervaring

Volgens afspraak

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Wat ik zocht had ik snel gevonden en de bestelling werd snel geleverd.

In een woord ÷ top

Uitgebreide keuze, goede prijzen, snelle en correcte levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.