Goed verpakt en snelle levering.

Goed ontvangen en snelle levering

Fijne website, met een super snelle levering. Dat is zeer aangenaam.

Uiterst tevreden

Altijd ruime keuze, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Doe zo voort.

Nog nooit een hapering of foutje gehad, ook niet in de bezorging!

Top zoals altijd

In feite zoals het zltijd zou moeten zijn. In vergelijking met anderen zijn ze evenwel top.

Excellent efficient service

Excellent efficient service

Snel en voordelig

Snelle levering en voordelig

Alles prima voor elkaar

een goede drogist

Wat besteld werd is op prima wijze geleverd, een aanrader de Drogist.nl

Prima als altijd!

Prima als altijd! Snel geleverd.

De klant heeft altijd ongelijk

Het is jammer, dat drogist.nl sneller reageert op een slechte review, dan op mijn vragen om informatie. Sterker nog, er wordt gesuggereerd dat ik vast de mails heb gemist (heel gek, ik heb ook niks in de spambox) en verkeerde informatie heb gezien op de website (misschien betekent "direct leverbaar" iets anders dan ik dacht). Ik ga in elk geval geen gebruik meer maken van drogist.nl.

Ons pakketje werd door DHL gewoon voor de deur neergezet terwijl wij niet thuis waren. Vervolgens is het pakketje gestolen (zagen we op camerabeelden). Contact gezocht met DHL wat praktisch onmogelijk is omdat je met een chatbot te maken hebt. Daarna contact gezocht met Drogist.nl en na een paar keer heen en weer mailen en uit kunnen leggen wat er gebeurd was hebben ze ons een nieuw pakketje toegestuurd en naar een afhaalpunt laten brengen. Heel netjes! Goede service is tegenwoordig nog moeilijk te vinden! Dus wij zijn heel tevreden.

Snelle levering en een zeer ruim betaalbaar assortiment

Fijne webshop, ruim assortiment, betaalbaar en snelle levering!

Super drogist

Super drogist, heel veel keuze , leuke aanbiedingen en snelle bezorging!! Ik kom graag terug bij jullie

Goede snelle service

Alleen mis ik een mail als mijn product bij het afhaalpunt ligt met een code.

Heel goede aanbiedingen

Heel goede aanbiedingen en snelle levering

Super snel

Was super snel geleverd en goede kwaliteit zoals omschreven.

Zeer snel en accuraat

Zeer snel en accuraat

Eenvoudig bestellen, goede prijs en snelle levering

Eenvoudig bestellen, goede prijs en snelle levering

Aanvraag keurig verwerkt.

Misschien is het mogelijk een andere vervoerder te kiezen. DHL negeert vaste afleverposten en komt dan onverwachts toch thuis afleveren

makkelijk besteld en snel geleverd

Heel veel keus op de site en volgende dag al in huis.

ALTIJD op tijd!

Ik vind hier ontzettend goede aanbiedingen op oorspronkelijk dure producten, waaronder Lucovitaal. Makkelijk zoeken, vinden en bestellen. Ik zit goed! Raad het een ieder aan.

Je bestelt iets en word goed op de hoogte gehouden

Drogist.nl geeft duidelijke overzichtelijke en inhoudelijk goede adviezen bij het verstrekken van haar producten. Dat geeft een veilig gevoel.

Cookweg 14

4462 HE Goes