Fijne site, gebruiksvriendelijk

Prima, levering duurde 1 dag langer dan verwacht

Prima, levering duurde alleen 1 dag langer dan verwacht Goede prijzen en alles netjes verpakt en geleverd.

Goede keus

Goede producten tegen lagere prijzen dan gemiddeld. Snelle levering. Ik ga zeker vaker shoppen bij drogisterij.nl

Tout était parfait

Marchandise conforme, sérieux de l'enseigne et rapidité de livraison. Je recommande.

van bestellen tot levering, was alles prima was heel tevreden

Goede producten met snelle levering

Leuke kortingsregeling voor een goed product

Goedkoopste op internet en snel geleverd

Na wat vergelijking bleek het product wat ik wilde kopen van lucovitaal hier het goedkoopste was

Goede service en snelle verzending

s morgens besteld, niet de volgende dag bezorgd.

De slogan "voor 23.00 besteld, morgen in huis" wordt niet waargemaakt. Daarnaast was er een fles shampoo open gegaan, waardoor de hele inhoud van de doos één plakzooi was. Slecht ingepakt of slecht behandeld tijdens bezorging. Qua prijs wel een goed alternatief.

Snel en correct

Snel en correct

Correct

Correcte afhandeling en op afgesproken tijd leveren

Vaak besteld nooit teleurgesteld!

De snelle bezorging geeft nooit een teleurstelling!

Goede ervaring

Prima leveo

Kreeg wat ik bestelde

Altijd snel

Snelle verzending gemakkelijke site

geweldig

boeng tranga

Prijs en bezorging goed!

Snelle levering en altijd mooie aanbiedingen

Snelle levering en altijd mooie aanbiedingen!

Volle kluizen wand

Nadat mijn bestelling door dhl was teruggestuurd vanwege niet kunnen afleveren in een kluizen wand, kreeg ik een 2e bestelling toegestuurd die gelukkig wel werd afgeleverd.

Goede prijzen, snelle levering

De producten die ik bestelde waren op dat moment nergens goedkoper Er was duidelijke communicatie via mail en de levering gebeurde binnen de 24u

Al tijden mijn drogist voor mijn supplementen.

Kan er alles vinden.

Vertrouwd

Fijn bedrijf, goede prijzen

Alles top!

Alles was netjes ingepakt, super snel verstuurd

Prima service!

Bestelt, en snel bezorgt, prima verpakt. Dus uitstekend!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.