Correct en snel

Groot assortiment en goede prijs

Redelijke prijzen, vlotte afhandeling.

Redelijke prijzen, vlotte afhandeling.

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd

Prima verpakt, ook flacons allesreiniger. Zeer verzorgd.

De doos met inhoud was uitstekend verpakt. Flacons allesreiniger met plastic strip en extra papier in de doos.

Super firma

Super fijne en correcte firma

Ze zijn goed reageren meteen

Uitstekend!

Prijs is goed, service ook! Bestelling wordt razendsnel geleverd, top!

Snelle verzending,goede aanbiedingen

Heel goed een 10

Ik Bestel champo en bij verkeerde postcode geven te hebben. Hebben ze het Keurig opgelost met mijn goede gegevens. En zeer netjes te woord gestaan. Kan gebeuren foutje van mij dus.

Zeer positief

Snel

Drogist.nl doet wat je er van verwacht

Gewoon goed

Snel en correct

gewoon goed en snel

gewoon goed en snel

Vandaag besteld morgen geleverd.

Snelle levering, goede acties!

Snelle leveringen.

Ik heb hier al vele malen besteld en bijna altijd werd het binnen 24 uur geleverd. Een dikke 10!!

prijs kwaliteit

en snelle service

Snelle levering en correcte verpakking.

S,avonds besteld volgende dag bij dhl ophalen, mijn keuze. En gratis bezorgd . De prijzen zijn ook heel goed . Top bedrijf.

Topkwaliteit toplevering

Altijd vlugge levering en nog nooit gern problemen gehad.

Snel en goedkoper

Kijk eerst bij de drogist.nl

Altijd goed geprijsd en snel geleverd

Veel producten, goede kwaliteit en heel snel geleverd.

Wij bestellen al een aantal jaren bij drogist.nl en altijd naar tevredenheid. Alles wordt super snel geleverd, is goed verpakt en van goede kwaliteit.

Een prima eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met DeOnlineDrogist.nl heb ik bijzonder goed ervaren.

makkelijke website en snelle levering

De website is makkelijk. Groot assortiment en de levering van de bestelde producten is snel.

Cookweg 14

4462 HE Goes