Snel geleverd en goedkoop

Altijd goedkoop en snel geleverd

Prima, zeer gebruiksvriendelijke en toegankelijke webshop!

Ik doe altijd gemakkelijk mijn bestelling bij Drogist.nl en ben na afloop altijd tevreden over mijn aankopen!

Snel en niet duur. Hebben producten die je elders niet vindt

Gg

altijd een scherpe prijs

Betaalbaar & snel geleverd

Ik vond producten bij Drogist.nl die elders (en in de winkel) veel duurder waren. Producten werden snel geleverd, dus een prima ervaring!

Altijd goed geprijsd, ruim assortiment en snelle zending

Het is de beste drogist die alles overzichtelijk heeft.

Wij zijn tervreden over dezen drogist. En door de snellen levering.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd.

Top top !

Bonnes réductions et surtout livraison très très rapide, top, ! Je recommande

snel en goed (koper)

Snelle bezorging en ruime keuze. Goed verpakt dus een dikke 10 van mij.

perfect

perfect

Alles klopt !

Van bestelling t/m levering alles correct verlopen. Ga Zo Door !!!

Top prijzen

Fijne site snelle levering scherpe prijzen

Exzellente

Exzellente very serious gracias Thank you Merci Dankeschön

Goed en vlot geleverd

Goed en vlot geleverd

helemaal goed

snelle levering goed verpakt goed product en het betalen gaat ook altijd goed.

Snelle bezorging van gemakkelijk bestelde producten.

Een intuïtieve website, concurrerende prijzen. Het bestellen ging van een leien dakje en de bezorging was alweer de volgende dag. Alles geheel naar wens.

Prima.

Prima.

Heel snel geleverd

Het kwam op tijd aan en goed bezorgd

Goed product en de goedkoopste

Snelle levering.

Impeccable

La commande est arrivée très rapidement, sans doute moins de 24H depuis la confirmation sur le site, c'est vraiment efficace. Merci

Ik vond het geweldig

Ik kende het niet en had twijfels om de reviews maar mij hebben ze omvergeblazen echt super kan niet anders zeggen snel bevestiging alles

Goede producten

Groot assortiment. Snelle levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.