Brasso metaalpoets, nergens meer te krijgen !

Koper en zilverpoets, de volgende dag in huis ! en zo makkelijk te bestellen !!

Aanbeveling

Ruim assortiment, Prima prijs en snelle verzending. Zal er zeker weer bestellen.

Snel en correct geleverd

Gewoon goed!

Heel tevreden!

De hygiëne handgel met alchohol plakt niet en heeft een heerlijk geurtje aan een zeer mooie prijs. Snel geleverd is ook een pluspunt,voor herhaling!

Top service!

Heel snel geleverd, top service!

altijd prima

tip top snelle verzending mooie promo s

Super snelle levering

Donderdag besteld en vrijdag al ontvangen!

Supergoed

Als ik wat bestel komt het altijd erg snel en goed verpakt, en de service is prima

Alles goed verpakt en snel en netjes afgeleverd.

Super vendeur

Prix interessant Super vendeur

Besteld, geregeld en ontvangen, alles ging goed

In de late namiddag bestelling geplaatst en 's anderendaags 's ochtends werd mijn bestelling al geleverd. Top!

Geheel naar wens

Alles ging prima

Goede prijzen snel bezorgd

Altijd snel bezorgd en meestal goedkoper dan bij kruidvat of etos. Wat wel jammer is, is dat kortingscodes pas vanaf 50 euro zijn en niet voor elke bedrag wat je besteld.

Makkelijk

Was makkelijk bestellen en redelijk snel geleverd

Geen communicatie

Ik had een bestelling gedaan, met de optie dat het de dag erna geleverd zou worden. Na een aantal dagen maar is geïnformeerd waar het bleef. Kreeg ik een mailtje dat het nu niet op voorraad was en dat die optie er wel instond maar dat ze die niet konden garanderen. Ik heb mijn bestelling laten annuleren.

Uitstekend.

De artikelen zijn zoals besteld en ook netjes aan huis afgeleverd.

Snel

Bezorg gaat in paar dagen.

Snel betrouwbare goede prijs

Ben te vreden met drogisterij.nl, altijd snel en betrouwbaar

Wij gebruiken al jaren een olijfcreme die bij hun heel erg goedkoop is en je de volgende dag al in huis hebt. Super!

uitstekend

Fijn dat mijn producten online wel te vinden zijn. Stad en land afgezocht. Netjes en goed ingepakt en dank voor de snelle levering die door. Fijn dat er een Servicepunt gekozen kon worden aangezien DHL moeite met leveren in Amsterdam heeft.

snel bezorgd.

Correct

Goed assortiment

Heel correcte en uiterst vlotte afhandeling.

Uiterst democratische prijzen en snelle rechtzetting na retourzending van de koerier. Opvolging en communicatie was uiterst correct en vlot.

Cookweg 14

4462 HE Goes