Impeccable

La commande est arrivée très rapidement, sans doute moins de 24H depuis la confirmation sur le site, c'est vraiment efficace. Merci

Ik vond het geweldig

Ik kende het niet en had twijfels om de reviews maar mij hebben ze omvergeblazen echt super kan niet anders zeggen snel bevestiging alles

Goede producten

Groot assortiment. Snelle levering.

Alles prima geregeld!

Communicatie is uitstekend. Verzending verloopt goed. Gewoon prima!

Snelle en accurate levering

Wat ik elders niet kon vinden en ook nog eens een stuk goedkoper lukte bij Drogist.nl wel!

Dikke tien.

Altijd goede deals op dat wat ik nodig heb. Besteld en bijna mijn kant uit gegooid, zo snel komt het binnen. Ik ben na al enkele bestellingen, zeer tevreden over de geleverde service. Ik blijf terugkomen.

Aanrader

Uitstekende lage prijzen en een snelle verzending

Uitstekend aanbod

Groot aanbod tegen een goede prijs. Vlug geleverd ook!

Snel en netjes geleverd.

Gemakkelijke site om te bestellen Vlotte levering en alles goed verpakt

Zeer tevreden over Drogist.nl.

Ik ben zeer tevreden over "Drogist.nl". Prima producten aan voordelige prijzen. Makkelijk bestellen, en snel geleverd. Top.

Fijne producten voor een hele goede prijs.

Snelle service en goedkoper.!

vlug, en goed verpakt, mooie producten

alleen de make -up kleuren zijn moeilijk te zien

Ik ben bij met drogist.nl

Bij drogist.nl al een gratis verzending, waar vindt je dat nog.

Ik had klacht over de bezorging en daarover een mail gestuurd. Ik kreeg 0 reactie.

Zie hierboven

Goed, alles snel ontvangen

Zeer goed, producten goed en snel ontvangen. Prijs goed

Heel tevreden met artikelen en snelle levering.

beste winkel

De producten worden netjes en snel geleverd

Alles snel en goed verlopen

Zeer goede aanbieding en discreet verpakt.

Prima alles is soepel verlopen en snelle levering.

Snel en foutloos

Mijn bestelling werd snel en foutloos in een stevige doos geleverd.

Goede prijskwaliteit verhouding

Mooie prijzen, veel keuze in producten, snelle levering, makkelijk bestelproces.

Helemaal top

Snel besteld en snel geleverd.

Mijn producten in de aanbieding en snel geleverd. Top!

Cookweg 14

4462 HE Goes