goed en snelle levering

geen opmerkingen tevreden

top !

subliem

Breed assortiment tegen scherpe prijzen

Wonend in het buitenland (wel EU), blijf ik graag drogisterijartikelen en OTC medicijnen in Nederland kopen. Het assortiment is groot, met name in OTC medicijnen, en de rijzen zijn zeer concurrerend. Drogist.nl levert snel en zeker, en heeft maar zelden artikelen niet op voorraad.

Absoluut een aanrader

Groot assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Uitstekende klantenservice. Absoluut een aanrader dus.

Geen contact, niet luisteren

is 2 e keer dat ik via RIVERTY betaal, en aanmaningen krijg, had pakketje Nooit ontvangen, na 6 weken wilde een telefoniste eindelijk het laten uitzoeken, en is terugbetaald, Toch nog 9,50 kosten van aanmaning moeten betalen, Dit heb ik maar gedaan,alhoewel ik niet te veel geld heb, wel 10 mails,15 keer contact telefonisch, bleef ik aanmaningen ontvangen! Terwijl jullie datmoesren Vr gtoet

Snel en goedkoop

Bestelling conform informatie afgeleverd, goede prijs-kwaliteit verhouding

Bestelling volgende dag in huis. Makkelijk te bestellen en scheelt veel in prijs.

Makkelijk en snel

Goede side Makkelijk je vitamine bestellen Snelle levering Goede service

Top en goede service

Assortiment, prijs, kwaliteit,thuislevering

goed spul

Alles prima

5 tubes antischimmel creme waren de volgende dag afgeleverd. De THT was met 6 maanden niet al te lang maar voor mij is dat geen enkel probleem. Prima prijs betaald.

Ik krijg mijn bestelde artikelen altijd snel opgestuurd binnen.

Geen problemen gewoon recht toe recht aan en snelle levering

Heel erg goed

Prijs en kwaliteit erg goed

goede online drogist

ik beste regelmatig,artikelen bij de online drogist,veel keuze,mooie webshop,en snelle levering,ik ben er erg tevreden over

Snel en goed geprijsd

Snel en goed geprijsd

Tevreden

Betaalbaar

Uitgebreid assortiment, snel geleverd

Het is prettig om binnen verschillende product categorieën te kunnen zoeken en dat alles de volgende dag in één pakket wordt afgeleverd.

Alles naar wens.

Correcte levering

Alles prima

Als ik zeg dat ik geen mails meer wilheben

Moeten jullie stoppen

Topbedrijf

Snelle levering en produkt klopt altijd. Zeer goedkoop.

Ruime keuze en vaak aanbiedingen.

Overzichtelijke site. Vaak aanbiedingen. Laag bedrag aankoop voor gratis bezorging.

Duidelijke informatie en snelle levering!

Duidelijke informatie en snelle levering!

vandaag bezorgd, gister besteld, echt

Snel en correct

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.