Makkelijk en snel

Goede website, omdat je makkelijk je producten kan opzoeken. Bestellen en snelle levering.

Goedkoop, snel en goede voorraad.

Meerdere malen een bestelling gedaan. Keuze genoeg. Snel en goed geleverd.

Goeie prijs en lekker snel geleverd

Bijna nergens kon ik d’r swaab handcrème kopen, maar op jullie site volop, goeie prijs ook, en heerlijk snel geleverd, keurig verpakt, heel blij mee. Enige wanklank vind ik, krijg een korting van vijf euro, hartstikke leuk natuurlijk, tot je verder leest en voor vijfenvijftig euro moet kopen om dat te krijgen, nou dan koop ik niks, dat is me veel te veel. Laar dan punten sparen bij iedere aankoop en geef dan iets gratis weg bij een bepaald aantal punten. Veel mensen kunnen soms echt geen vijfenvijftig euro zomaar ophoesten

Uitstekende orderverwerking!

Prima order verwerking en dito levering!

Geweldig!!

Ik heb goede ervaring.

Mijn bestelling komt zo snel, binnen een dag.

xxx

sturen verkeerd product. Ik zelf moet er eerst voor zorgen dat verkeerde product retour gaat,dan pas wordt juiste product opgestuurd.Vreemd!

Iedere bestelling komt op tojd

Razend snel geleverd

Razend snel geleverd

Zeer tevreden vandaar een 10

Geweldige service

Vlotte bezorging prima

heel vaak de goedkoopstel

Ik mag graag rond struinen op het internet. En dan kom ik toch heel vaak bij drogist nl uit. Om de prijzen, en de snelle levering.

Ik vond het prima

Ik ben tevreden de bestelling was er de dag erna al,super.

Voordelig en vlotte levering

Dikke prima

Makkelijk bestellen,snel in huis. Alleen maar +++++ en geen -----.

In een plastic verpakking, geen doos.

Goede en snelle service

Jhet is gemakkelijk en vlot bestellen.Daarna een snelle en verzorgde levering.

Snel en betrouwbaar!

Ik ben helemaal tevreden!

Snelle bezorging en leuke verpakking!

Ik haalde mijn bestelling op bij het ophaalpunt en de medewerkster en ik moesten allebei erg lachen om de verpakking. Er stonden leuke teksten op en je kon nog een een deurhanger uitstansen. Er zat ook nog een leuk kaartje binnen in de doos, heel attent. De bezorging was ook snel. Kortom, een adres om te onthouden!

Commande

Commande arrivée à temps. Parfait. Merci je recommande.

Voor de eerste keer besteld en alles in orde. Correct en vlug!

tevreden

volledig tevreden

Ruim assortiment, vlotte levering

Prima ervaring. De website is logisch opgezet en het betellen verloopt soepel en vlot.

Snelle levering Zoal ik het graag zie.

altijd alles volgens afspraak

Cookweg 14