Correcte, duidelijke en vlotte afhandeling van bestelling.met de juiste mails

Correcte, duidelijke en vlotte afhandeling van bestelling.met de juiste mails Heel tevreden over de communicatie. Ook correcte en nette verzending waarbij gelet werd op inpakken met oog voor breekbare producten. Heel fijn zo!!!

Snelle levering keurig verpakt

Ruim assortiment en snelle levering

Voor 24.00uur besteld meestal de volgende dag in huis. Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gewoon goed

Vol doet aan alle verwachtingen.

Incompleet geleverd, deels over datum, en slechte kwaliteit.

Mijn bestelling was tot twee keer toe incompleet geleverd. Hoewel de ontbrekende items steeds snel werden nageleverd, waren de rode fruitsappen die ik ontving over datum (oktober 2024)! Bovendien zijn zowel de sinaasappelsap als de rode fruitsapjes absoluut niet te drinken. Dit hele proces heeft veel frustratie veroorzaakt, en de kwaliteit van de producten is teleurstellend. Geen aanrader en ik zal hier niet opnieuw bestellen.

Pico bello

Pico beĺlo

Snel en correct

Zie bovenstaand

Vlug veilig en voordelig

Vlug , veilig en voordelig.

Aanrader

Duidelijke website, makkelijk besteld, snel geleverd

Redelijke prijzen, snelle verzending

Homeopatische medicatie besteld. Redelijke prijzen. Snelle levering

En het werkt echt.

Vandaag besteld, morgen thuis.

goedkoop en snelle levering

ze zijn goed koop en leveren snel

Snelle levering, goede kortingen, groot assortiment

zeer goed

Snel en goed

Bestelling en levering supersnel!

Helemaal top!

uitstekend

uitstekend

Goede ervaring bij eerste bestelling

Alles verliep uitstekend. Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Goede communicatie. Mijn eerste bestelling verliep vlot.

Snelle levering.

Product goed verpakt, perfect ontvangen tegen concurrerende prijs.

Snelle ontvangst

Na besteld te hebben had ik mijn beat heel.anel in huis. Dankjewel voor de goede service.

Geweldige drogist!

Al het bestelde wordt keurig verpakt en snel verzonden.

Snelle levering en product uitstekend verpakt!

Mijn ervaring met Drogist.nl is prima!

Prima prijzen en snelle levering!

Prima prijzen en snelle levering

Hele snelle bezorging, echt de volgende dag al in huis.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.