Tevreden

Alles was zoals aangekondigd. Ook de kevering was vorrect en volgens afspraak. Proficiat!

zeer slecht

2dagen te laat geleverd en 2 zakken met noten en vijgen zaten gescheurd in de doos. Jullie zouden moeten beschaamd zijn om dit te leveren. gr van een zeer teleurgestelde klant. Denk dat dit de laatste maal is dat ik bij jullie bestel.

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit. Top

Perfecte bezorging

Al vaker besteld...altijd goed

Super snel geleverd en goed verpakt.

Goed en snel.

late levering en doos die stuk is

3 kalenderdagen geleverd na de aangekondigde datum. Doos kwam stuk toe.

Gezonde thee

Snelle levering in de afgestemde dagen 2 a 3 wat bij de artikel stond.

Prima service! Goeie prijzen en snelle levering!

Prima service! Goeie prijzen en snelle levering!

Snel en goed.

Zie boven

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Gezocht, gevonden, besteld en conform de verwachting ingangen. Keurig op de hoogte gehouden van de z

Naar verwachting. Geen kritiek

Geweldig!

Geen minpunten! top!

Goed product

Eenvoudige manier om te bestellen, mooie aanbieding, snelle verzending

snel geleverd!

Toffie winkel!

Goedkoop, snelle levering, perfect!

Ik bestel er alles! Op 1x na, altijd prima! Die ene keer miste er iets en dat kreeg ik direct nagezonden en volgende dag in huis. Geweldige service, klantenservice. Echt niets dan lof!

Snel en uiterst zorgvuldig

Bestellen gaat simpel. Zorgvuldige afhandeling, vlotte bezorging

Geweldig top

Netjes met levertijd en alles zoals ik besteedt toppie

Helemaal ok

Goede prijs, snelle levering

Alles volgens afspraak. Keurig verpakt en snel geleverd. Top

Ik vond de gratis verzending geweldig. Dat houd het betaalbaar.

Netjes verzorgd, en lekkkkker

Duidelijke telefonische hulp en snelle levering

De digitale bestelling was heel lastig voor mij. Na het 'winkelwagentje' is het niet duidelijk waar je moet 'bestellen en betalen'.

Goed en erg snel

Snelle levering en je word goed geinformeerd wanneer het word bezorgd

Positief

Snelle verzending, goede prijzen, zeer tevreden.

Duidelijke website, snelle service.

Heel gied.

Cookweg 14