Goed en erg snel

Snelle levering en je word goed geinformeerd wanneer het word bezorgd

Positief

Snelle verzending, goede prijzen, zeer tevreden.

Duidelijke website, snelle service.

Heel gied.

Snelle levering , makkelijk te bestellen , prima prijs ,netjes verpakt!

Snelle en correcte levering

Goederen werden op het gewenste tijdstip en op het gewenst leveradres afgeleverd en we werden ook zeer goed op de hoogte gehouden met het track en trace systeem

Perefct qua levering en prijs

Simpel, hier koop ik nog producten!

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Levert snel en accuraat

Levert snel en accuraat

Snel gekregen

Was snel opgestuurd En goed aangekomen hartelijke dank hiervoor

Prima service.

Goede bezorging van producten en een snelle afhandeling.

Doen wat je beloofd is een 10 waard

Snel en correcte levering

Altijd de volgende dag in huis en alles klopt.

Super Drogist.nl

DHL heeft mijn pakketje van 10 januari 2025 niet doorgestuurd naar mijn huisadres(?) Feedback gegeven naar dit bedrijf, geen respons!!! Normaliter geen problemen met DHL. Telefonisch contact opgenomen met Drogist.nl en goeie communicatie met Wendy, zij zal ivm mijn vakantie mijn pakketje bezorgen op 27 januari 2025, we gaan het zien!!

vlekkeloos

goed en snel

Altijd snel geleverd en goede producten voor mooie prijs

Goedkope producten en snelle levering.

Snelle levering van de producten die ook nog eens erg voordelig geprijst zijn. Perfect.

Goed en snek geleverd

Goed en snel geleverd. Vanaf de bestelling alles transparant ook de betaalwijze online. Geweldig. Super.

Zeer correct

Zeer correct

uitstekend

Probleemloos

Snelle en probleemloze bezorging

Goed en gemakkelijk !

Vlug geleverd en in orde ! Goeie kortingen !

trage aflevering

trage aflevering

Niet ontvangen wat ik besteld had

Oude afbeelding op de site, oude product besteld, heb ergens anders gehaald

Supersnelle levering

Savonds besteld, volgende dag in huis.

Top op alle gebied

Duidelijk, snel, scherpe prijzen

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.