Mijn producten in de aanbieding en snel geleverd. Top!

Prettig

Klantgericht

Prima voor mekaar.

DHL een keer aan de deur geweest toe bestelling weer terug naar jullie.

Weet tot op heden niet waar mijn bestelling blijft. Graag even reactie. Inmiddels door klantenservice goed te woord gestaan. Bestelling was beschadigd krijg nieuwe bestelling.

Altijd goed!

Betaalbare producten, snelle bezorging. Al jaren zeer tevreden!

Heel voordelig en snel bezorgd !

De (zilver),shampoo en conditioner van Andrelon zijn super voordelig bij Drogist.nl en alles wordt snel en netjes bezorgd. Vaak is er ook nog een actie van gratis bezorging. Ben een tevreden klant.

Snel en voordelig

Zeer snel geleverd

Snelle correcte levering

Mijn bestelling werd snel en netjes afgeleverd

Goed en keurig verpakt en snel geleverd

top

topservis

Lekker makkelijk en snel!

En goede klantenservice die tenminste netjes de tijd neemt om te reageren.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Snelle bezorging, gratis bezorging

Altijd Correct

Altijd correct, goede communicatie, snelle levering

Goede prijzen, snelle service leuke kortingen

Snel efficiënt en kosten concurrentieel

De bestelling ging gemakkelijk. Deze werd prompt opgestuurd en heb ik de dag nadien ontvangen. Dit is de eerste keer dat ik dergelijke producten via het net bestel. Daarom heb ik de bestelling gesplitst en naar verschillende aanbieders gestuurd om na te gaan waar de bestellen het vlotst verliep, zending snel en correct werd geleverd. Drogist.nl kwam als beste uit mijn test.

Online bestelling goedkoper

Tevreden

Perfectie bestaat niet . ,

Altijd correct en snel . 4,5 ster gewoon omdat perfectie niet bestaat voor niks .

Leuke aanbiedingen

Snelle levering top

Slechte klantenservice

Mijn bestelde artikelen zaten niet goed dicht, waardoor de inhoud door de hele doos zat. Klantenservice gemaild met duidelijke foto’s, maar ik krijg niet eens een reactie. Waardeloos.

Tevreden in het algemeen..

Goede prijzen en ook informatie en advies via chat.

Snel en duidelijk

Als pruduckt op is hoef ik niet ver van te voren te bestellen meestal heb ik na tween dagen in huis

Snel, goedkoop, goed.

Het was mijn eerste ervaring bij Drogist.nl en ben verrast door levertijd, prijs en kwaliteit.

Super snelle levering

Ik beveel mijn vrienden en familie aan drogist ze zijn snel met leveren super verpakt en betaalbaar ik ben super te vrede over groetjex

Goed en betrouwbare webshop.

Goede prijs Snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.