geweldige snelle levering

altijd snelle levering, produkten doen aan mijn verwachting

heel goed

de prijzen zijn goed en debestelling is ook netjes afgeleverd

Snelle levering, goede verpakking en goede communicatie!

snel geleverd en goed verpakt

Wist niet dat jullie als Drogist zoveel produkten verkopen? Het is vlot gegaan en snel geleverd. Ook was het goed verpakt!

Goede keuze /goede prijs/snelle levering /goede klantservice

Top !!!!

Alles prima

Alles ging vlot en was prima

Niet duur

Niet duur snelle levering

Snel en voordelig

Bestelling was beschadigd aldus d ekoerier, dezelfde dag nieuwe verzonden!!!

Altijd snelle en correcte levering

Zeer goede service

Precies wat besteld was en precies op tijd

Wow prijzen

Geweldige aanbiedingen steeds weer,en scherpe prijzen,ook als t geen aanbiedingen zijn,heel groot assortiment, Bij bestelling vanaf € 20,00 geen verzendkosten, tussendoor extra aanbiedingen ,geen verzendkosten onder de € 20.00,Nou als je hier niet blij van wordt,ik in elk geval wel.

Geen opmerkingen

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Snelle levering, en goed beschermd ingepakt.

Alles is snel en naar tevredenheid geleverd

Veel op voorraad tegen acceptabele prijzen! Zal hier zeker weer bestellen.

Ging allemaal supersnel

Alles was perfect!

Lekker vlot geregeld

Kijken klikken klaar

prima primaprimaprimaprimaprima

Snelle verzending

Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis. Goede producten voor een mooie prijs.

Goedkoopst en het snelst!

zeer snel

zeer snel geleverd, en wat ik besteld hebt is niet duur

Pakket niet ontvangen

Heb gelukkig wel bericht gekregen, krijg binnen 10 dagen mijn geld terug. Daar ben ik blij om, maar ik vraag mij af wat er fout is gegaan. Heb ik een fout gemaakt of iets anders? Vr gr Ruben Bolsius

Correcte bestelling, betaling en levering

Dankzij een mooie aanbieding hebben nu toch nog een voorraad parfumvrije deo van Nivea kunnen kopen. Alles verliep perfect. Dank

Ondanks een vergissing toch een 10!

Bij mijn bestelling van acht producten trof ik één verkeerd product aan. De klantenservice heeft die vergissing onmiddellijk na mijn melding hersteld en het juiste product nagezonden. Daarvoor, en voor de telefonische bereikbaarheid van de klantenservice geef ik een dikke tien, of, in dit geval, vijf sterren.

Cookweg 14

4462 HE Goes