Goede prijzen, stipte en snelle levering.

Geen enkele slechte ervaring. Stipt, snel en correct.

Altijd bijna alles op voorraad, heerlijk snelle levering

Ik heb nog nooit misgegrepen de producten zijn op voorraad en van goede kwaliteit, ik beveel de drogist van harte aan.

Drogist.nl is zeer goed

Altyd alles snel geleverd

Goede prijs en snelle levering

Correcte levering van het juiste bestelde.

Was de eerste keer dat we een bestelling deden bij drogisterij... Kopen weinig op internet (°1950 en °1954). De bestelling verliep vlot, de levering was correct en ook de besellingsdienst en informatie daarover was ok. En de prijs was ook stukken goedkoper of in de winkels alhier, waar het kledingstuk! niet meer te koop was.

Makkelijk te bestellen en dag erna al in huis.

Groot assortiment gezondheidsproducten

Mooie en zeer goed uitgebreid assortiment gezondheidsproducten, Niet al te duur en een snelle levering

Snelle bezorging, goede prijs

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, goed verpakt en goede producten.

Bestellen kan alleen maar naar een DHL afhaalpunt

jammer, dat betekent dat ik niet kan bestellen

Veel producten en goed van prijs

En snel van leveren. Ik vind wat ik nodig heb.

Snelle levering.

Uitstekende behandeling van de bestelde producten.

Alles geregeld zoals beloofd. Hou dit niveau vast!

Goedkoop, snel geleverd en goede service.

Snel en goed

Snel en goed

correcte levering

correcte levering en snel

Niet fijn

Ik had een bestelling, een deel konden ze niet leveren, oké daarvoor heb ik mijn geld teruggestort gekregen, maar vind het niet fair als ik dat terug wil bestellen heb ik opnieuw verzendkosten.Ze hebben me wel geïnformeerd dat er op 2 dagen geen verzendkosten aangerekend wordt. De informatie verloopt vlotjes waarvoor mijn dank. Gewoon spijtig dat het artikel wat ik besteld heb ook niet onder gratis verzendkosten valt ( vanaf 12.5€) dan ga ik weer iets extra’s moeten bestellen om aan dat bedrag te komen. Maar ja dat is dan voor mij brute pech. Aanbeveling geef ik wel

Snel

levering niet volgens de site

Hoewel er op de webpage staat binnen 1 dag geleverd, klopt dit niet Zou beter zijn als u van de 24 uurs levering 72 uur zou maken. Personeel bij het DHL oppikpunt niet op tijd open ( zou 09.30 zijn was 09.45 ) en was niet al te vriendelijk

Snel verzonden, snel ontvangen, correcte levering en goede prijs. Wat wil een mens meer?

Prima assortiment, tegen redelijke prijzen...

Prima assortiment, tegen redelijke prijzen en vlotte verzending. Website kan wel iets beter/makkelijker met meer bijgewerkte informatie

prima bedrijf, overzichtelijke site, makkelijk zoeken en toplevering

De omschrijving zegt al genoeg, zeer snelle levering van product. site is overzichtelijke en makkelijk zoeken.

Tevreden zeer tevreden

Goed ontvangen zeer tevreden. Dankjewel

Goede uitleggen snelle levering

Test gedaan , weet wat ik nodig heb. Alles aanwezig, meteen besteld, snel geleverd, top.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.