Doen wat ze beloven

Zie boven

Waarom zou je willen ?

Wat goed is moet je niet willen verbeteren

Snel en goede prijsstelling.

Een zeer snelle afhandeling van de bestelling. Meestal vandaag besteld morgen in huis. Gratis bezorging bij 20 euro. De prijzen van de producten liggen vaak onder die van de drogisterij ketens.

Zondagmiddag besteld maandag middag al in huis

Goede prijs kwaliteit verhouding

En snelle levering

Heel tevreden …

Heel tevreden …levering ga vlug .ik bestel hier regelmatig en mooie kortingen . Mss een klein dingetje de laatste keer was er er iets uitgelopen van mijn douchegel .en de doos was ook wat beschadigd !mss betere doos gebruiken bij veel producten. Grt Janique

Snel … goed product! Vandaag besteld … morgen in huis .

Alles vlot en naar wens verlopen.

Idem

Snelle levering & goede prijzen

Aanrader

Bestelde vlot ontvangen

Hoewel een enorm gezoek in de webshop ,omdat de benaming soms net anders is dan hoe het product heet toch gevonden wat ik zocht.

Vlugge correcte levering

Nog maar juist besteld en het is er al.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Ik was snel en goed geholpen

Ik was snel en.goed geholpen

Groot assortiment en mooie aanbiedingen

Snelle levering. Super.

Veel keuze en correcte prijzen

Snelle levering van de producten en betrouwbaar. Ben al enige tijd klant en nog steeds zeer tevreden.

Snel in huis

Snel in huis betrouwbaar bedrijf

Slechte manier van verzenden!

Om te beginnen: blij met het feit dat ik JG-oogschaduw bij Drogist.nl kan kopen! Maar ... drie doosjes met de afmetingen van 0,5 X 5,5 X 3,5 cm versturen in een doosje dat niet door de brievenbus past vind ik niet kunnen. Door een enveloppe te gebruiken wordt Drogist.nl een stuk klantvriendelijker!

Met Drogist.nl is mijn ervaring tot nu toe uitstekend.

makkelijk, goedkoop en geen verzendkosten

makkelijk, goedkoop en geen verzendkosten. Snel besteld en in huis. Grrot aanbod en overzichtelijke website

DHL heeft m'n bestelling teruggestuurd naar juliie i.v.m. beschadiging verpakking. Heb een email gestuurd wanneer het opnieuw wordt gestuurd naar mij, maar geen enkele reactie. Heb inmiddels bestelling ontvangen, nadat klacht op juiste afdeling terecht kwam is deze dezelfde dag verzonden. Is super goed opgelost!

Uit ervaring

Bestellingen worden binnen afgesproken tijd afgeleverd

Alles loopt gesmeerd

Alles loopt gesmeerd en prijn zijn heel vaak aantrekkelijk.

Geweldige service

veilig en vertrouwd en zeer snelle levering.dank u

Snel

Snel en bestelling in orde

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.