Fijne producten,grote keus en snelle levering

Producten zijn goed ruime keus

Snelle levering, alles was soepel gegaan.

Veel keuze, aantrekkelijke prijzen, tijdige levering

Veel keuze, aantrekkelijke prijzen, tijdige levering

Alles was oké

Makkelijk te bestellen, alles juist en vlug geleverd, ga zeker nog bestellingen doen.

Top online drogist.

Mijn bestelling altijd de volgende dag al binnen.

Snelle levering en netjes verpakt

Na bestelling, is deze de volgende dag al bezorgd. Klopt altijd en goed verpakt.

Ik vind het super handig zo, fijne drogist. En prima prijzen, veel aanbiedingen! En praktische ieder merk is verkrijgbaar. Ben heel tevreden met drogist.nl

communicatie zeer slecht krijg geen antwoord terug op mijn mails

Ik heb diverse e-mails naar u toegestuurd met de vraag waar blijft mijn bestelling hierop is tot op heden nog niet geantwoord.

Alles goed verpakt en snel geleverd.

Heel goede

Alles ging zo als verwacht.

Altijd op tijd

De spullen die ik bestel zijn goedkoper dan in de winkel.

Heel snel geleverd. Netjes ingepakt. Nette prijs.

Korting dop is een flop

Korting dop van pillenflacon werkt niet bij bestellingen. Dus een flop ?

Altijd goede en snelle service!

Voor herhaling vatbaar!

Heb hier al meerdere keren besteld en bevalt prima. Veel keuze, goede prijs en snel verzonden.

Top product

vlot behandeld

Zoals boven beschreven

Zoals beloofd

Tot heden alles naar wens

Prima, alles in een dag in huis

Snel en correct

Betrouwbaar

Groot assortiment en snelle levering en ook nog eens goedkoop

Alles prima!

Prima en snel geleverd

Elke bestelling zonder problemen en snel geleverd

Inmiddels een aantal bestellingen geplaatst. Nooit problemen en altijd binnen de opgegeven levertijd.

snelle service

goede en duidelijke artikelen site

Cookweg 14

4462 HE Goes