Alles perfect

Alles perfect geregeld!

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb al twee keer bij jullie besteld en ben erg tevreden over de levering de volgende dag.

wederom 2 x moeten bestellen voordat het één keer aankomt

Heb een aantal malen via hen besteld. De laatste 2 keer moest ik nabellen omdat het product maar niet geleverd werd. Beide keren verklaarde de medewerkster dat het product was blijven hangen bij de vervoerder DHL..... Beide keren heeft een medewerkster opnieuw tegen 0 euro een 2e bestelling eruit gedaan. Daarna werd geleverd. Oplossing ? GA MET POST.NL WERKEN, GEEN SORES MEER !!

Snelle en correcte afhandeling

Bestelling wordt zeer snel geleverd, zelfs op zaterdag.

Geweldige aanbieding qua prijs/kwaliteit en snelle verzending

Blij met Drogist.NL. Duidelijke website en geweldige aanbiedingen qua prijs/kwaliteit. Geen poespas en snelle verzending.

zeer tevreden over de kwaliteit van de kruiden

aankoop speculaaskruiden , kaneel , gemalen kruidnagel , gemalen gember , koriander zaad en gemalen koriander. Een geurervaring, dit kunnen mensen op de kade ervaren hebben toen de overzeese kruiden -toen hun gewicht in goud waard- uit de ruimen kwamen van de V.O.C. schepen van weleer. Hierbij vergeleken lijken de kruidenpotjes in warenhuizen wel afzetterij.

Fijne klachtensevice

alleen de bezorging werd gebeld mijn man loopt naar de deur toe wonen in een flat het stond tegen de deur aan dat was niet zo netjes van de bezorging en hij was niet meer te zien

heel jammer

tot 2 x toe iets besteld sinds 3 juni maar tot op heden niks binnen gehad en weinig respons van de klantenservice.

Snel

Snelle levering en goede communicatie.

Duidelijke site

Keurig volgens afgesproken tijd geleverd.

Snelle levering en goede producten, maar de bezorging door DHL was ondermaats

De bestelling zelf werd erg snel geleverd en het afhalen bij de zelfbedieningskluis (pakketautomaat) is een ideale optie. Gelukkig was de inhoud (mijn bestelde Omega 3) helemaal compleet en onbeschadigd. ​Er is echter wel een belangrijk verbeterpunt wat betreft de bezorging. De doos kwam namelijk zwaar gedeukt en volledig open aan bij de kluis! Gelukkig is er niets kwijtgeraakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen. ​Ik begrijp dat de webshop zelf de doos niet zo heeft ingepakt, maar BeriVita heeft wel het contract met DHL gesloten. Ik vind het belangrijk dat jullie weten hoe er met jullie pakketten wordt omgegaan. De service wordt immers wel onder jullie naam geleverd. Kortom: 5 sterren voor de snelle service van BeriVita zelf, maar een groot minpunt voor de afhandeling door DHL.

snele en goede levering

snele en goede levering

Snelle levering,goede producten en prijzen

Snelle levering,goede producten en prijzen

Snelle en juiste levering, lage prijs.

Product werd binnen een dag compleet en goed bezorgd, tegen mooie lage prijs.

prima service

geen opmerkingen

Mijn bestelde product is uiteindelijk goedkoper dan Kruidvat en Etos

Van mijn huisarts kregen een advies om Biodermal PCLE crème te gebruiken voor de littekens. Toevallig waren er toen ook actie bij Etos en Kruidvat 1+1 gratis is ongeveer €55. Ik ben altijd van het vergelijken. Ik kwam tegen deze drogisterij. 2 biodermal PCLE creme voor nog geen €34 met gratis verzending. Hoe geweldig is dat? Zeker als je bezig bent met de verhuizing, krijg je gerust je bbestelling thuisbezorgd terwijl je aan het inpakken bent. Levering is echt supersnel. Kortom een heel top service !

Verbazing…….

Waarom scheermesjes verzenden in een doos ipv brievenbuspost (envelop)?

SNEL

Helder en correct. Goede prijzen.

Alles prima

Zeer snelle levering en zeer goede prijs

Goeie site, mooie producten

Goeie site met mooie en goedkope producten

Steeds correcte en snelle levering van bestellingen

Zelfde producten als Etos of Kruidvat, maar dan stukken voordeliger

Prima levering volgens afspraak. Heb al veel geld bespaard dankzij Drogist.nl!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Gern enkel probleem.

Besteld en de volgende dag al in huis.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.