Echt goede produkten, en super snel geleverd.

Drogist.nl verkoopt goede produkten, en levert super snel.

Altijd goed

We bestellen vaker en gaat altijd goed voor een goede prijs

Zeer voordelig en snel verzonden

Product snel gevonden, zeer voordelig en super snel verzonden. En nog eens het geluk dat het gratis werd verzonden !

Snelle levering, goede prijs !!

snel en goed geleverd

Volop keuze en snelle levering

Ben nog steeds zeer tevreden over Drogist.nl. Ze hebben heel veel in hun assortiment en de beloofde snelle levering is er ook.

Dramatisch trage levering van DHL

De producten zijn op zich prima maar de levering van DHL is echt een drama! De levering heeft er meer dan een week over gedaan waarbij er 3 x een tijdsslot is afgegeven en verstreken zonder dat DHL aangebeld heeft (lees voor niets zitten wachten) om vervolgens direct na het tijdsslot een melding te krijgen dat ik niet thuis was ?!?! wel dus alle 3 de keren en bovendien van andere vervoerders wel pakketten in ontvangst genomen. De aflevering was daarna onaangekondigd en voor mijn deur gelegd.

Goede prijzen en snelle levering

Snel reageren en snel afleveren

Goedkoop prijs met goede kwaliteit

Goed en snel

Geweldig!

Super prijs/kwaliteit/service verhouding! Altijd alles goedkoper en mooie acties waar ik blij van word.

Snelle levering top

Very fast delivery!

Super happy with the first experience with this company.

vvvv bbbbn

xxxxx bbbbb

Snel en goed

Zeer afgeprijsde artikelen gekocht bij hun. Bevestiging , verzending en aflevering als gesmeerd. Erg goed

Snelle levering zou alleen leuk zijn als er eens een proefje bij zou zitten .

Supersnelle levering!

voor het eerst bij Drogist.nl besteld, de producten die ik zocht waren allemaal op voorraad en kreeg ik de volgende dag al netjes thuisbezorgd. De prijzen waren ook zeer aantrekkelijk, leuke aanbiedingen te vinden op de site, ga zeker vaker bestellen!

UITSTEKENDE KLANTENSERVICE

oplossingsgericht, klantvriendelijk, snelle levering eigenlijk een voorbeeld voor andere webshops

Snelle levering en tegen scherpe prijzen

Toujours très satisfaite

Je fais régulièrement des commandes et je suis en Belgique mais bien contente d'avoir la possibilité de commander chez drogué ce point NL je trouve toujours ce que je veux tout est bien emballé les articles sont intéressants très promotionnels un grand merci

Supersnelle service,top!

Leverservice top!

op tijd en goede kwalitiet

mijn pakje komt altijd heel snel en op tijd toe , de kwaliteit is uitstekend en ook nog eens goedkoper dan ergens anders.

Zoals een drogist hoort te zijn.

Perfecte en snelle levering. Alle bestelde artikelen waren aanwezig. Het fijne van Drogist.nl is dat ze beschikken over een uitgebreid assortiment. Het zoeken op de site ging vrij gemakkelijk. Ga zo door

Besteld, alles verliep goed. Zo in huis.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.