Vlotte levering, wel dag later dan beloofd en betaling met creditcard niet mogelijk.

Vlotte levering, wel dag later dan beloofd en betaling met creditcard was niet mogelijk, ondanks dat deze mogelijkheid wel op de website staat vermeld.

Goed en goedkoop.

Goede website met goedkope producten.

Super tevreden

Makkelijk bestellen Super snel geleverd en Super goed verpakt wel zo fijn als je poetsmiddel besteld top :-)

Snelle correcte levering

Snelle levering en een veelvoud aan produkten.

Prima winkelen hier

Ruime keus, goede spullen, prima prijzen en dan ook nog een snelle levering. Heel prettig winkelen hier.

Prijs , kwaliteit, levering zijn prima

Prima spullen en snelle levering

Het was er heel snel en goede produkten

Vlugge levering

Vlotte en duidelijke mails wat betreft bestelling en opvolging van je pakket

alles naar wens verlopen

snelle levering, spullen goed verpakt.

Snelle en correcte levering.

Goede ervaringen met online bestellen.

Snel, goed en correcte prijs

De titel geeft genoeg aan. Dit is zeker aanrader.

Alles naar wens

Goede communicatie

Nadat ik twijfelde of mijn bestelling wel goed overgekomen was, kreeg ik vrij snel antwoord waarom het langer dan 1/2 werkdagen duurde. Dan weet je waar je aan toe bent

Artikelen heel snel geleverd

Goede en snelle service producten zijn goed

Super goed en snel

Uitgebreid assortiment en super snelle levering

Drogist.nl heeft een groot assortiment met mooie aanbiedingen en snel geleverd

Goede en snelle service. Goedkoper.

Altijd snel geleverd

Voortreffelijk behandeling.

Kom ik om recept te brengen, keurig dames, netjes, beschaafd.

Zeer snelle en vlotte afhandeling fantastisch

Klantvriendelijk

Omdat de inhoud van mijn product niet klopte werd er, na een telefoontje van mij, een nieuw product opgestuurd. Prima service!

Gewoon wat wordt beloofd wordt gedaan.

Alles precies zoals beloofd.

Snelle, correcte levering.

Xxx