Niet goed

Mijn ervaring is dat ik vloeibaar capsules besteld en ik heb tabletten ontvangenEn ik heb een e-mail naar drogist.nl dat ik wouw die tabletten terug sturen voor die capsules maar ik heb nog niks van ze gehoord

Super snel

Super snel geleverd en aan een mooie prijs

Altijd zeer tevreden

De producten die ik kies zijn altijd netjes verpakt en altijd optijd. De klantenservice is professioneel en altijd vriendelijk.

Niet duur en snelle levering

Ben zeer tevreden

Zeer goede webshop!

Je kan er heel veel terug vinden, gewoon kiezen, bestellen, en op tijd je artikel ontvangen! GOEDGEKEURD!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ronduit TOP

Een meer dan positieve ervaring had ik bij Drogist.nl. Uitgebreid assortiment aan producten, hun opvolging/feedback v de bestelling én...de supersnelle en verzorgde levering. Meer dan tevreden.

Snel en volledig bezorgd. Top.

Prima service. Vandaag besteld , morgen in huis. Alle spullen in 1 keer geleverd.

Snelle bezorging en concurrerende prijzen.

Goede aanbiedingen en een snelle levering! DHL is beter dan Postnl. Had de volgende dag mijn bestelling in huis. Top!

Snel en correct geleverd.

Goede prijzen en snelle levering

Lucovitaal Magnesium Super 6 Complex 270 Tabletten besteld. Mooie prijs en volgende dag geleverd.

Vlotte verzending

Goedkoop keurig ingepakt en snelle levering

Prijs super en snel geleverd .

Bestellen, betalen en morgen in huis

kan gewoon niet beter

Altijd tevreden in alles.

Altijd snelle levering. Goede kwaliteit van de producten, Voordelige prijzen en dan nog de regelmatige promoties.

ideale partner

na het bestellen krijg je onmiddelijk info over de levering en de aankoop wordt perfect op tijd geleverd.

Ongelooflijk snelle levering

Snel en goed geprijsd product

Pas satisfait lors de ma dernière livraison par b.post

D'habitude je mets 9 mais ici Bpost pour ma dernière commande n'a pas été bon ... 1 facteur pas sonné 2 le lendemain même chose puis colis déposé dans le mauvais point post .

Zeer goed.

Prima en snelle levering!!

Prettig en snel

Prettig en snel

Snelle goede service

Alles vlot de volgende dag bezorgd zoals beloofd

Goede producten, scherpe prijzen, snelle verzending!

Uitgebreid assortiment, scherp geprijsd, snel verzonden. Ben supertevreden!

Prima en snel

Prima serci n snelle leveringen

Alles tiptop!

Snelle levering. Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteit.

Oan niet beter

Een heel mooi bedrijf, snelle levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes