Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en er wordt geen moeite gedaan om een onderzoek in gang te zetten. Ik kan niet aantonen dat ik het heb ontvangen en daarom is het nu afgerond. Zonder enig sorry of een tegemoet koming, slecht slecht!!

Ik ben klant al lang bij drogist.nl ik heb niks te klachten k

Ik ben super tevreden met alle bestellingen goedkoop en van goede kwaliteit Service uitstekend

Niet alles ontvangen

Mijn eerste bestelling is vlug geleverd maar is niet volledig geleverd zonder reactie.

zeer tevreden

kwaliteit , netjes en hygienisch verpakt

Fantastisch!

goede service

Altijd snelle levering!

Bestellen en de volgende dag in huis

Super snelle levering.

Ik had mijn producten heel snel en goed in huis!

Supersnelle service

Makkelijk bestellen en snel in huis. Helemaal top!

Agressief product

Na zeer kort gebruik van het product Breath Right Large wondjes op de neus en op de neusvleugel. Lijmt te goed volgens mij.Ik staak het gebruik en wil graag 2 van de 3 pakjes retourneren- zijn ongeopend.

Snelle levering en goede prijs

Zie boven

Uitstekend!

BizarGoed

Volgende dag levering, iedere keer als geweest en top aankoopprijzen Ik kijk nu altijd direct op de site als ik iets nodig heb, wat een uitgebreid assortiment. Superrrrblij mee.0

Mijn pakketje en de tube creme waren beschadigd bij transport..1 belletje naar drogist.nl en de foto s mailen en de volgende dag had ik een nieuwe creme!! Chapeau Drogist.nl

groot assortiment, makkelijk te bestellen

Altijd netjes op tijd geleverd en correct afgehandelde bestellingen. Ook als er eens verpakking of product beschadigd is bij levering of eens een enkele keer iets vergeten mee te leveren, wordt dit opgelost.

Snelle en goede levering van mijn bestelling

perfect!

Just perfect service ! Thanks

Altijd snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Altijd snelle verzending en goed verpakt.

Betrouwbaar bedrijf.

Ik bestel al jaren, om de zoveel tijd producten die ik nodig heb bij dit bedrijf, en de bestelling wordt netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. En dat blijf ik doen. En ik ben meer dan tevreden.

Moeilijk om te retourneren

2 producten zijn al geopend and vochtig. Het terugzending is zeer lastig.

Snelle levering en keurig verpakt

Snel geleverd en redelijk van prijs

De vitaminen zijn nog lang houdbaar. Ik werd niet gedwongen om veel af te nemen om een hoge korting te krijgen. Ik kon kiezen voor een afhaalpunt dat ook op zondag geopend is.

Snelle levering goede service en prijs

Goede prijs en snelle levering

Kocht probiotica ‘s avonds besteld volgende in huis super

vlotte levering en communicatie, en geen verzendingkosten

vlotte levering en communicatie, en geen verzendingkosten

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.