Goede producten, scherpe prijzen, snelle verzending!

Uitgebreid assortiment, scherp geprijsd, snel verzonden. Ben supertevreden!

Prima en snel

Prima serci n snelle leveringen

Alles tiptop!

Snelle levering. Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteit.

Oan niet beter

Een heel mooi bedrijf, snelle levering.

Correct en tijdig geleverd

Zie boven

Uitgebreid aanbod.

Correcte en snelle levering. Interessant aanbod. Duidelijke website.

Een snelle levering en een leuke aanbieding. Vandaar mijn keuze en overstap.

Bestelling gedaan bij Drogist.nl goed geregeld!

Bestelling gedaan, binnen twee dagen bezorging geleverd, alles was netjes ingepakt!

Prima prijs en snelle levering

Super vlot geleverd.

Super vlot geleverd!

De bestelling wordt snel geleverd. Tot op heden kan ik niets negatiefs ontdekken, dus ga zo door.

Snelle reactie , echt voldoende dag bezorgd , medische magnesium bezorgd sneller dan de apotheek, super bedankt

Vlotte en correcte levering, goede prijs

uitstekend

ik heb mij per ongeluk afgemeld was dus niey de bedoeling had de verkeerde bril op mvg gerard schaaf te beek limburg

Zeer vlotte levering

Crème besteld van Tosca , lievelings geurtje van mijn zus die terminaal ziek is . Dit maakte haar heel erg blij en de levering was zeer snel wat in deze situatie heel belangrijk is. TOP

Snelle levering, kwalitatief goede producten, echter niet alle juiste producten geleverd, maar in 1 geval een alternatief product verzonden.

Prima drogist

Heb altijd goede ervaringen met dit bedrijf. Snelle service.

Eerste bestelling zeer correct verlopen

Zeer vlot om te bestellen, heel snel en correct geleverd, heel tevreden, zal in toekomst zeker nog bestellen als ik iets nodig heb

Tevreden met de service

Alles ging goed geen vervelende toestanden, ook met het leveren niet.alles was op tijd. Niets op aan te merken.

Uitstekende service

Elke keer als ik een bestelling doorgeef is het maimum 3 dagen later bij mij thuis in België. Dat is wel een pluspunt voor Drogist. nl. Daar het naar een ander land moet gestuurd worden.

Al meerdere keren hier besteld en alles wordt netjes verpakt, snel geleverd en leuke aan biedingen.

Top bedrijf!

Fijne site en veel producten.makkelijk bestellen en voordelig. Snelle levering.

Snelle levering echter de prijzen zouden wat scherper kunnen.

Groot assortiment voor aantrekkelijke prijzen.

Fijne webshop, alle producten zijn makkelijk te vinden en goedkoper dan in de winkel. Bestelling wordt keurig verpakt snel geleverd.

Alles duidelijk, op tijd en geen overbodige verpakkingen.

Cookweg 14

4462 HE Goes