Negatief

Vragen je voor bonus korting aan te melden voor nieuws brief en dan als je de bonus niet krijg zijn er ineens kleine lettertjes

Vervallen tandpasta geleverd !

Vervallen tandpasta geleverd !

Een prima ervaring met jullie. Dankjewel

vlotte service

vlotte service

Snelle bezorging

Beste prijs en snelle bezorging

Netjes en snel!!!

Makkelijk bestellen, vlot geleverd

Fijn als organisatie zegt wat ze gaan doen en dit nakomen.

Bezorging riep veel verwarring en verbazing op

Bezorging riep veel verwarring op De thuisbezorging riep problemen op . We kregen een mail van DHL dat het pakketje tussen 16.30 en 18.30 bezorgd zou worden. We gingen even na 13.00 om een boodschap en tot onze verbazing lag er een briefje in de bus dat de PTT niemand thuis had aangetroffen. Met een code en zo 'n figuur om i n te loggen. na enige pogingen lukte dat. Moesten wij ons via de bank ook nog identificeren. We hebben aangeven dat wij het echt bezorgd wilden hebben zo nodig afgeven bij de buren. Om 18.00u stopte DHL en bracht het pakje.

Niet te duur

Snelle en nette levering.

Zie hieronder

Er is in, zowel de orderbevestiging als de aankondiging dat het pakket verzonden wordt/is geen melding gemaakt van het ontbreken van een product in het magazijn. Dat betekende dat er 2 dagen geen benodigde medicijnen gebruikt konden worden.

zeer tevreden

vlotte levering,en mooie aanbiedingen!

Snel, veel keus enorm goede prijzen. Veel goedkoper dan bij de overige bedrijven.

Voordelige prijzen en perfekte service

Ik kijk altijd naar de prijs van het artikel en Drogist.nl is in dat opzicht vaak het voordeligste. Bestelling wordt altijd perfekt en uiterst snel uitgevoerd. Vertrouwbare site.

Snel levering, goed ingepakt product! Bedankt

Snel bezorgd en goed verpakt

snel binnen

goed geregeld

Het pakket doet er lang over om aan te komen.

Ik wil dat de bezorger het pakket bij mij thuis aflevert en niet bij een afhaalpunt.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle bezorging. Helemaal top!

Goede producten snelle levering

Alle producten worden goed en snel geleverd

Zoektocht naar mijn pakje

Het pakje werd afgeleverd maar ik was er niet. Toen ik 2 dagen later thuis kwam was er geen pakje te zien. Ik woon in een appartementsgebouw en dacht in mijn brievenbus een briefje te vinden van een afleveringpunt waarnaar het pakje naartoe gebracht was. Niet dus Gelukkig had een vaste bewoner opgemerkt dat het pakje op mijn naam er reeds enkele dagen stond. Hij heeft dat meegenomen en mij bezorgd.

Prima.

Alles wordt op tijd geleverd.

Zeer tevreden, snelle levering.

Mooie aanbiedingen en snelle service!

Mooie aanbiedingen en snelle service!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.