Ruime keuze in artikelen, gemakkelijk bestelproces en supersnelle bezorging.

Goed verpakt en snel gekeverd

Prima service, goede prijs en snel verzonden

Zie titel

Mooie prijzen en acties

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goed, snel en goede prijzen

Elke keer iets nodig heb, bestel ik hier goed geprijsde artikelen, wordt snel geleverd! Mooie producten voor scherpe prijzen

Goede prijs en op tijd geleverd

Goed assortiment

Zeer snelle bezorging

Mijn pakket kwam beschadigd aan, gemaild, er werd meteen actie ondernomen. Ik kreeg de producten die beschadigd waren op nieuw toegestuurd ! Echt top en snel geregeld!

Snelle levering goede service top

Snelle levering service top

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Makkelijke en duidelijke website en snelle bezorging

Ben tevreden

Puike Service

De boodschappen waren snel gevonden op de website. Zonder problemen besteld en de boodschappen werden de volgende dag netjes afgeleverd!

Received product imported and made for another country

Editing this store reply. The overal service is very good, the only thing is I would have preferred the packaging to be Dutch as well. I cannot comment on the quality of the product yet. Delivery was fast, and I appreciate that customer service replied.

snelle en goede service

niks op aan te merken alles snel en goed bezorgd en de prijzen zijn ook veel goedkoper

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goede service

Altijd goede service

Super snel

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Toppie

Erg fijne winkel!

Fijne webwinkel, met een groot assortiment en lage prijzen. De voorraad is nauwkeurig, verzending is snel en communicatie is goed. Een aanrader!

Netjes snel geregeld

Prima, niks op aan te merken

Goede service, 'snelle levering

Gewoon goed

Prima verpakt en snel verzonden

Snelle bezorging en voordelig

Zeer voordelig

Ik ben redelijk tevreden

Prima bezorgd en berichtgeving daarover ook prima in orde, maar via de telefoon of mijn IPad de betaling afronden was voor mij ondoenlijk.

Compleet assortiment en mooie aanbiedingen

Compleet assortiment en er altijd wel een leuke aanbieding en super snelle levering.

Snelle levering. Goed verpakt

Cookweg 14