Bij jou kan ik altijd terecht!!

Wanneer ik iets nodig heb, hoef ik maar bij Drogist te kijken. Meestal is het product ook nog in de aanbieding. Je bestelt en meestal zijn de producten binnen twee dagen bij je thuis, keurig verpakt! Ben zéér tevreden en raad Drogist.nl dan ook aan.

Snel en goede prijzen.

Snelle levering en niet duur

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle levering

Gewoon prima

Vlot met een perfect passende doos

Late levering

Beste, Deze artikelen zondag besteld en pas donderdag geleverd. Ik had de levering toch vroeger verwacht. Mvg,

Uitstekend.

Geen bestel of bezorgklachten

Zeer snelle levering

Mijn pakket werd zeer snel geleverd. Erg blij mee.

Product niet ontvangen

DHL zou aan de deur geweest zijn zeggen ze. Wij waren thuis doch niemand gehoord of gezien. Nu kregen wij bericht van DHL dat ze het pakketje op 8 juli zouden willen bezorgen als wij een bepaald bedrag naar hen overmaken! Dat gaan we niet doen want we waren gewoon thuis toen ze (evt) langs geweest zijn en zijn dus niet van plan te betalen ! Ben benieuwd of drogist.nl daar wat aan gaat doen. Ik zou mijn bestelling graag zsm ontvangen.

Snelle en prima bezorging

Zoals ik al schreef prima

Snel en foutloos

Zie hierboven

goed, snel en voordelig

groot assortiment, snelle verzending en aantrekkelijke prijzen.

Vlugge bediening

Bestelling direct ontvangen

Zeer slecht, bestelling geplaatst en betaald maar na een week nog niks ontvangen

Zeer slecht.. Bestelling geplaatst, zou bezorgd worden door Dhl. Dhl gaf aan dat pakket bezorgd zou zijn om 21.52 uur… Niemand van Dhl geweest, hele dag thuis geweest. Gebeld met Drogist.nl. Zouden een onderzoek starten bij Dhl.. Ben nu een week verder maar tot op heden nog niets vernomen van Drogist.nl. Als dit niet zsm wordt opgelost zal ik NOOIT meer iets bij Drogist.nl bestellen. En ik eis mijn geld terug!!

Snel en betrouwbaar

Hele ruime sortering en goede prijs

Ruime sortering, diversiteit aan producten, goede prijs, snelle levering en prima klantenservice.

Gewoon uitstekend

Gewoon uitstekend zoals het hoort

Goede prijs kwaliteit

Snelle verzending Tevreden klant!!

Goed geleverd

Bestelling was super snel geleverd

Goed op tijd zoals vermeld wordt

Prima product

Snelle correcte levering van het bestelde product

Correcte info op de website, Snelle correcte levering van het bestelde product.

Super , bedank

Zeer snelle levering

Veel producten goede prijzen

Goed product besteld tegen goede prijs snelle levering, goed verpakt

Cookweg 14

4462 HE Goes