gebruiksgemak

Ik ben een erg tevreden klant.

Bij drogist NL product geveonden dat ik nodig had. Vandaag besteld en morgen geleverd is een slogan die bij jullie zeker waar is.

Altijd alles compleet en correct

Nooit geen problemen mee

Super snelle levering!

Goede prijs

Good products, prompt delivery and professional service

Value for money, delivery is always quick and the products are as advertised. Professional. Highly recommended.

Perfecte, snelle service

Heldere info. Zeer goede en snelle service.

Snelle levering. Goede prijs

ik bestel regelmatig dan het toch prima met jullie

Slechte verpakking

Helemaal kapot aangekomen, dus de angst dat het product niet goed is neemt toe. Ik zal hier niet zo snel nog een keer bestellen Edit: Na deze review ben ik echt ontzettend snel benaderd door het bedrijf of ze iets konden oplossen, hierdoor neemt het vertrouwen toe en zal ik zeker overwegen om hier alsnog te bestellen.

Ruime sortering

Makkelijk site .ruime sortering Snelle levering Voor gratis levering een haalbaar bedrag

Snelle levering en netjes verpakt. Prijsvraag prima.

sterke prijs tov de anderen

Vlot bestellen en leveren

Alles naar wens

Makkelijk en snel

Vandaag besteld, morgen in huis. Ze maken hun belofte waar.

Bestellingen worden snel geleverd.

99% tevreden en 1% van mijn bestellingen soms lastig te plaatsen.

Altijd lager geprijsd dan andere winkels en levering de volgende dag.

Volgende dag in huis

Goed en snelle bezorging

Snel en goed geleverd en ruim assortiment

Perfecte levering

Perfecte levering en goede opvolging bedankt TOP.

Zeer snelle levering Top

Lekker snel

Spullen besteld, snel binnen en goede prijs

Alkes was naar wens

Vlot en snel

Goede sevice en snelle levering

Goede prijs, fijne website, snelle levering

Heel blij dat ik een product gevonden heb dat in Nederland en België moeilijk te vinden is.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.