Prima Alles op tijd,goed geïnformeerd

SCHANDALIG

trage levering , geen track & trace gedurende 5 dagen, alle zware glazen artikelen in 1 doos verpakt, niet tilbaar, loodzwaar, onbeleefd personeel bij de klantendienst....

Snelle verzending, goede promoties, alles zoals beschreven.

Snelle levering en geen verzendkosten betalen terwijl ik maar 1 tube zonnebrandcrème heb besteld.

Warm aanbevolen

Perfecte timing

produkten super en snel

de produkten en contact goed

Voedingssupplement besteld

Snel geleverd volgens afspraak, netjes verpakt.

net bedrijf

dhl had pakketje geleverd wat niet waar is want zou achter de container liggen nou die stond niet bij ons heb gratis nieuwe gekregen top dat het zo kan

heel goed

snelle en correcte afhandeling

Snelle goede service

De bestelling verliep vlot met duidelijke informatie

Vlotte en vlugge levering.

Mijn product werd snel en correct geleverd.

prima en snel

snel en zeer goed

Uitstekende leverancier.

Organisatie en administratie is prima evenals levering.

Correcte levering zoals steed

Steeds tevreden over de geplaatste bestellingen.

Zeer goede site en betaalbaar en super snelle service

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Netjes en correct

Snel een reactie terug. Bestellingen altijd snel en correct afgeleverd. Netjes verpakt.

Niets op aan te merken, gewoon zoals 't hoort!

Niets op aan te merken, gewoon ,zoals t hoort!!!

Wordt lekker snel geleverd. Top

Wordt lekker snel geleverd. Top

Aflevering is zeer klantonvriendelijk

Ik woon in een appartementencomplex en was niet thuis. Ipv het af te geven bij buren werden de producten in de centrale hal gedumpt@

Goede aanbieding!

Zeer tevreden! Goede aanbieding en snelle levering! Aanrader!

Snel en goed

Al meerdere keren bij drogist.nl besteld, duidelijke website, goede verpakking en snelle levering.

Veel producten en mooie prijzen.

Zeer snelle levering en correct.

Snel, goede verakking, goede communicatie!

Snel, goede verakking, goede communicatie! Betrouwbaar!

Thank you for your excellent service!

Very helpful Customer Service. Thank you.

Cookweg 14

4462 HE Goes