Laden reviews...
11.736 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend positieve indrukken met snelle levering en scherpe prijzen. Klanten noemen betrouwbare service en goede verpakking. Het bestellen verloopt via een duidelijke site en is eenvoudig. Een aantal opmerkingen gaat over ontbrekende of foutieve leveringen of vertragingen, maar de klantenservice wordt vaak als behulpzaam ervaren.
Drogist is meer dan prima!!!! Bezorgdienst DHL is zéér slordig! Jammer.
Sil
Loenen aan de Vecht
Snelle en correcte levering!
Pieter
Herwijnen
Snelle en vlotte service
Diane
Keerbergen
Ha ha ha
Louis
Moerkapelle
Vandaag besteld, morgen in huis. Top
Sabine
luttelgeest
2 negatives: even tho it was advertised that the product’s delivery is gonna be free, there was a 4€ “handling fee”, because the price was below 12€. That came out only at the check out-before paying of course. The delivery was late with a day, support didn’t even other to amswer i time. The quality/price pairing is more than perfect, all in all it is a positive experience.
Peter
Gouda
De artikelen die ik wilde hebben waren er tegen een goede prijs en werden snel geleverd
Jose
Nuenen
Snel besteld, snelle levering
Hans
Drachten
Bestelling was makkelijk en snel bezorgd!
Jos
Haarlem
Goede service en snelle levering
A.
Rijssen
Zie boven.
N
Barendrecht
Goede prijzen en aanbiedingen. Lage of geen verzendkosten. Mijn merken zijn altijd verkrijgbaar. Vandaag besteld morgen in huis. Super !!
Lilly
Noord brabant
bestelling vlot en levering snel
J
Terhole
J'ai retrouvé sur ce site le produit que j'utilise souvent ( normaflor ) en cause, ma ménopause, donc je suis très contente.
Jeannine
Belgique
Besteld en de dag nadien in de bus en dan nog naar Belgie top service!!!
Johan
Westende
alltijd snelle en correcte levering en aan voordelige prijzen !
Barbara
Rode
Mijn bestelling was in vergelijking tot aanbiedingen bij andere drogisten heel voordelig en werd heel snel verzonden. De communicatie verliep vlekkeloos. Top dus
Amber
Deventer
Het is niet geleverd
Sean
Ruisbroek
Beste klant.
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend te vernemen dat u de bestelde artikelen nog niet heeft mogen ontvangen.
Echter zien wij in de gegevens dat het pakket afgeleverd zou zijn, ook zien wij geen eerder contact vanuit uw kant.
Mogelijk kunt u ons alsnog voorzien van een e-mail met mogelijk een kleine toelichting van uw klacht, zo kunnen wij met u meekijken naar een passende oplossing.
Mooie aanbieding
Michel
Eeklo
Pakketje niet ontvangen
Marc
Heemstede
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend te vernemen dat uw pakket tot op heden nog niet is geleverd.
Helaas hebben wij geen eerder contact vanuit uw kant terug kunnen vinden, hierdoor hebben wij helaas niet de kans gehad het probleem voor u te verhelpen.
Wij zullen u van een e-mail voorzien met de informatie omtrent uw bestelling
Klantenservice Drogist.nl
Goede prijs kwaliteit verhoudingen snelle levering
Marjon
Amersfoort
Top prijzen,super snelle levering en goed verpakt !
Petra
Zaandam
In de toekomst geen bestellingen meer bij Drogist.nl. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven. Wel heel netjes dat er gereageerd werd op mijn beoordeling. Mijn mening kan ik echter niet veranderen. Wel zijn uw artikelen oké en dat geldt ook voor uw prijzen. Daar is niks mis mee. Als u in de toekomst een keuze geeft wie de bezorging op zich neemt, dus DHL of Post.nl, dan kunt u weer op mij rekenen. Ik heb daarvoor een goede reden; zoals een niet-thuisbericht, dat al verschillende keren, terwijl ik wél thuis ben. Dit keer ging mijn pakket naar een servicepunt, wat meer dan 5 kilometer (!) van mijn adres verwijderd was en ook nog eens nauwelijks te vinden. Ik ben wegens gezondheidsredenen niet in de gelegenheid het zelf af te halen, zodat ik iemand anders om een gunst moet vragen. Daar heb ik u over gebeld, maar van uw kant geen enkel begrip en vriendelijkheid was ver te zoeken. Verschillende internetwinkels geven een keuze voor de bezorging. Ik heb begrepen dat jullie daar niet voor in zijn, dus mijn besluit staat vast. Ik hoop dat u zich in mijn toelichting kunt vinden.
Maja
Amsterdam
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven ernaar iedere klant vriendelijk, professioneel en behulpzaam te woord te staan, en wij vinden het hierdoor erg vervelend dat dit in uw geval anders is ervaren. Uw feedback nemen wij dan ook serieus en wij zullen intern nagaan.
Klantenservice Drogist.nl
Selection was good and pricing is reasonable. Delivery was as committed online.
Helen
brasschaat
Snel leveren .
Lee
Leusden
Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten.
Cookweg 14
4462 HE Goes