kan beter

1) voor 22 uur besteld maar niet de volgende dag binnen 2) werd bij andere DHL afhaalautomaat afgeleverd dan door mij opgegeven,

Goed ,.maar toch wat opmerkingen .

Dat als je op de side zoekt naar iets ,kom je keer op keer diezelfde sticker tegen van 9.1 van kiyoh ,als goed beoordeeld, ik vindt dat vreemd ,deze zijn allemaal het zelfde . Wat ook vreemd is je besteld een pot van 135 stuks ,krijg je 3 maal 45 stuks zonder mededeling . Dat als je de potjes open draait laat de seal sluiting al los ,slechte controle ,slechte productie , oude voorraad ,Ja wat is er aan de hand ? Ik vindt korting wel heel fijn ,maar geeft wel mijn bedenkingen ,daarom zeg ik nee tegen aanbevelen .

Super!!

Goede prijs en snel geleverd!!

Goede levering

Wat je bestelt is altijd in orde en snelle levering

Fijne zaak met groot assortiment

Ik heb groene aanslagreiniger gekocht van hg. Een stuk voordeliger dan in de winkel. En ook nog gratis verzonden. Toppie.

Prima verwerking van mijn bestelling

Vlot en duidelijke verwerking van mijn bestelling

prima !

Van bestelling t/m levering en facturering is alles prima geregeld. Ga zo door !!

Ik ben altijd tevreden met de bestelling die ik doe.

Almost expired products 3 out of 4 products

Still waiting for customer service response for the resolution. Received almost expired products 3 out of the 4 have less than 1 month expiry.

Snelle en nette levering

Nette en snelle levering en mooie aanbiedingen

Heel slecht

Besteld en betaald met Nederlandse belasting, Maar een oost Europese product geleverd, slim!

Heb hier maar €4.88 per fles dettol betaald. Wat elders bijna allemaal €10 per fles kost. Ga hier dus veel meer bestellen. Snelle levering ook.

Vlotte levering, prima spullen.

Prima bedrijf.

Perfect en snel geleverd.

Goeie prijs en snel geleverd

Het was fijn om vast te stellen dat niet DHL, maar bpost m'n pakje bracht. Dat betekent nooit stress.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

leveren op tijd De zoekfunctie kan nog sterk verbeterd worden omdat de klant niet altijdeen artikel

De zoekfunctie kan nog sterk verbeterd worden omdat de klant niet altijd een artikel met naam kent.Met AI kan ik sneller een artikel vinden wat jullie hebben dan in de website zelf te zoeken

goede prijzen en een ruim assortiment

TOP

Zie onderstaande!

De persoon van de klantenservice is absoluut niet capabel voor deze functie.Waarom,ik had een zending ontvangen die niet correct was oa een body die los tussen de potten lucovital was gestopt.Mijn vrouw was van oordeel dat het leek als of hij gedragen was.Tijdens het chatten is er een begeleidende foto meegestuurd.De reactie van Z.was kan niet onmogelijk wij controleren alles.Ik voelde mij voor leugenaar weggezet.Direct gebeld was geen leuk gesprek ,werd weggedrukt.Er is een retour bon gestuurd Tot op heden geen geld ontvangen.Ik ben al langere tijd klant.1.Klant is koning 2.zet ***** op zo,n functie.

Goede service, snelle levering.

Ik koop altijd bij de drogist online. Hebben altijd wat ik denk nodig te hebben. Leuke aanbiedingen en snelle levering. Bedankt.

Product oké maar DHL een ramp

DHL geeft aan dat ze me gemist hebben, ik was gewoon thuis. Pakket naar afhaalpunt. Volgende dag wijzigt DHL de afhaallocatie nog een keer en mag ik de halve stad door om mijn pakketje op te halen. Dus drogist.nl geef bestellingen a.u.b. liever mee met Post.nl die zijn gewoon goed

Goede prijs en snel geleverd

Zeer goed, aan te bevelen

Slecht

Bestelling niet ontvangen

Super.

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Cookweg 14

4462 HE Goes