Snel en redelijk prijzen.

De producten is precies wat ik wilde.

zeer goed

goede producten

Fijne online zaak

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering.

Snel makkelijk

Snel geleverd volgens afspraak

Super goed!

Ik heb er niets over aan te merken. Alles was goed geregeld.

Wacht sinds begin mei op oplossing !

Ik ga mn bestelling ophalen bij DHL punt. Compleet kapotte doos .Levering niet compleet . Duidelijk uit de doos gevallen. Men zegt direct fotos maken en contact opnemen met drogist.nl. Nou je krijgt me toch een botte reactie. Je word onjuist bejegend. Ik wil mijn bestelling compleet daar heb ik voor betaald. Of mn 2 ontbrekende producten terug betaald. Onaardige emails. En ik moet maar wachten op reactie DHL. Nee jullie als webshop dienen mij als klant te leveren waar ik voor betaald heb. Mn geduld is op. Ik raad drogist.nl absoluut niet aan. Ik wacht nog steeds op mn producten. Dan moest ik inderdaad maar naar geschillen commissie gaan. Hoe onvriendelijk is dat. Ik attendeer hen op mijn rechten als consument. En DHL laat het wederom afweten. Steeds weer beschadigde pakketten. Triest. En met klachten doet DHL ook niks.

Verkeerde product gekregen

Ik had ronde pleisters besteld met een eigen code, maar heb andere pleisters gekregen dieslecht plakken en los te krijgen zijn van de rol . Bij telefonisch contact werd mij verteld dat ik de verkeerdepleisters heb besteld. Dat is zeker niet waar want de pleisters die ik had besteld komen vulvuldig op mijn scherm

Snelle bezorging, prima producten

Groot assortiment met goede merken, tegen aantrekkelijke prijzen. De bezorging was snel en de verpakking dusdanig dat onderweg niets beschadigd kon raken.

Fijne web winkel

Snelle levering. Uitgebreid assortiment.

Betaalbaar en correct verloop

Ruime keuze en prijs ok

Ok

Prima prijzen

Zijn netjes op tijd geleverd

Altijd snel en netjes geregeld en in huis.

Snelle levering van prima product en zeer laag geprijst We gebruiken de creme al jaren

heel tevreden over.

goedkoper, snel geleverd, veel keuze.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd en goede prijs

Goede service!

Er was een probleem met de aflevering van mijn bestelling. Drogist.nl heeft dit keurig opgelost!

Good but packaging to improve

Good price and fast delivery, But the packaging, protection, for shipping by post can (and should) be improved.

Top aanbiedingen

Ineressante aanbiedingen, groot assortiment. Snelle en correcte levering

Als vaste klant niet mogelijk om in te loggen of eerdere bestellingen te zijn.

Al jaren veel besteld voor prive en zakelijke gebruik. Sinds de nieuwe website, kun je niet inloggen zoals voorheen..zelfs met nieuwe wachtwoord, lukt het bijna niet.. Zeer jammer

Goede (klanten)service

Met gemak mijn artikelen uitgekozen en snel bezorgd. Ook vraag aan klantenservice snel afgehandeld.

goed en snel

goed en snel

Erg goed

Goed, goedkoop en razendsnel. Al is dat laatste voor mij minder belangrijk.

Cookweg 14

4462 HE Goes