Uitstekende webshop met topservice!

Ik ben ontzettend tevreden over deze site! Het aanbod is enorm — er is voor ieder wat wils en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Wat mij vooral opvalt, zijn de altijd lage prijzen. Je krijgt echt waar voor je geld! Daarnaast wil ik ook de medewerkers een compliment geven. Ze staan altijd vriendelijk klaar om te helpen en geven je echt het gevoel dat je welkom bent. Topservice gecombineerd met scherpe prijzen en een ruim assortiment.

Raad ik aan

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Toppie

Alles goed gegaan

Snel en goede prijs

P R I M A

Snel en voordelig

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, binnen 24 uur.

DHL Als bezorging werkte niet

Bezorging belde niet aan dus 24 uur vertraging.

Goed product

Goed product snelle levering en niet kapot

Prima in 1 woord kan het ook

Verder geen reactie

Correcte afhandeling

Snelle levering gezien het plaatsen van mijn bestelling. Tijdens het HemelvaartWE

Makkelijke site

Artikelen besteld snel geleverd

Gewoon goed

Makkelijke site , goede producten en op tijd geleverd

Vlot en duidelijk.

Telkens wordt er goed geïnformeerd over prijzen, delays,... Meestal tot bijna altijd is de bestelling goed en vlot ter plaatse. Bij vertragingen of uit stock, wordt snel geantwoord voor info.

Goede prijs, snelle levering

Zoals boven aangegeven een nette prijs en een snelle levering, het was de eerste keer dat ik daar gekocht heb en er zullen meerdere volgen,

Snelle levering Netjes verpakt Prijs en sortering top Tot de volgende keer Dankjewel

alles ok

Makkelijk en snel

Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. Zeer tevreden!

Beste, Ik zal blijven bestellen bij jullie, lange wachttijd qua levering. Soms drie dagen en meer. Grt

Goeden service.

Snel geleverd en goed verpakt.

Goede aanbiedingen snelle levering

Hele goede aanbiedingen, fijne bestelside Zeer snelle levering, persoonlijk vadesu van 5 euro korting op mijn bestelling ontvangen

Prettige site.

Super aanbiedingen. Vlug geleverd.

Snelle levering!

Ruim assortiment hoogwaardige producten

Snelle bezorging, nooit problemen. Aanrader: ophalen bij parcelpunt i.v.m. milieu CO2 is geniaal.

Naar aanleiding van een klacht een passende oplossing geboden Top

Cookweg 14

4462 HE Goes