Scherpe aanbiedingen snelle verzending

Bestel hier regelmatig en hebben scherpe aanbiedingen en verzending gaat heel snel

altijd op tijd geleverd en bestelling kompleet in huis

Tijdig om te leveren

Prijs en leveringen

Altijd klopt mijn bestelling

Steeds correcte en vlugge levering,goede prijs

Altijd op tijd zonder fouten

heel goed

Ik bestel graag bij de drogist . nl . Soms is het verwarrend , ik bestel Biodermal . Dan staat er 50 + 50 dan denk ik , 2 voor de prijs van 1 . jammer verkeerd begrepen .

Altijd snel geleverd !

Bestel hier al jaren, wordt altijd snel en netjes geleverd.

Prima ervaring

Vlotte afhandeling van mijn aankoop Verzending loopt prima

Snelle en verzorgde levering

Bestelling was zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd. Prijs was zeer gunstig.

Goede service en snelle levering.

Producten worden snel geleverd, leuke prijzen. En ik had een keer een probleem met een bestelling, maar netjes en snel opgelost. Heb inmiddels al weer besteld en blijf dat ook zeker doen!

Mooie prijs en aanbiedingen voor het product wat ik gekocht heb

Bestelling keurig bezorgd en de prijs voor het artikel. De goedkoopste

Goede ervaring met deze online drogist.

Helaas niet altijd alles op voorraad. Vandaar 4 sterren. Service is uitstekend.

Mooie prijs snelle service

Ben heel tevreden, snel ontvangen

Voordelige koop, snelle service

Fijn dat de Duindoornsiroop Bio in jullie assortiment zit!

Beter dan de bekende ketens!

Het is simpel: -grootste assortiment -laagste prijzen -levering de volgende dag -evt uitgestelde betaling =winnaar

Snel geregeld, snel geleverd, goede prijs

Goede aanbieding, eenvoudig te bestellen, snel en netjes geleverd, gratis verzending.

Super snel geleverd

Duidelijk en vlot

Top!!

Snel geleverd voor de deur, top.

Fijn website!

Snel. Goed verpakt.

TOP

vlugge levering

Gewoon prima

Snelle levering, prima aanbiedingen.

Cookweg 14

4462 HE Goes