Goede prijs , snelle levering

Keurig op tijd en prima verpakt

Makkelijk te bestellen voor goede prijs

Het enige wat in mijn ogen jammer is is dat de pakketbezorging niet aan huis gebeurd terwijl dat wel wordt aangegeven en er geen extra s worden toegevoegd aan een pakket. De bezorging ligt denk ik aan de bezorgdienst DHL die de afspraken niet na komt.

Product goed levering keurig

Altijd super snel en correct

Altijd super snel geleverd en correct

Snel en makkelijk besteld, voor een mooie prijs.

Doet wat hij belooft!

Prima geregeld. Keurig verpakt en op tijd!

Teleurstellend.

Donderdag besteld. en bericht dat het vrijdag geleverd wordt. Helaas niets ontvangen. Dus na het weekend maar eens bellen. Dhl wordt gecontact en die geven aan dat het in de loods bij de buren is geleverd. Ik naar de buren maar helaas geen pakket voor mij. Volgens jullie is het geleverd maar ik heb niets. Helemaal niets. Ik vind het ook vreemd dat dhl het bij een ander bedrijf in de loods neerzet. Volgens jullie is het geleverd maar ik heb niets.

correct geholpen

alles goed verlopen. er ging wel bijna een week overheen voor het opgelost was.

Snelle en goede levering

Top, Dank voor de snelle levering.

Top, Dank voor de snelle levering.

Snel en correct

Bestelling gaat veelal zonder problemen en de levering is zeer snel.

altijd alles prima in orde

altijd alles prima in orde

Prima prijs / kwaliteit.

Voor aankoopwaarderingen is de prijs / kwaliteitverhouding voor mij maatgevend, als het product naar tevredenheid is. En die is gewoon goed. Het kan altijd goedkoper, vandaar een 8. Levering was voortreffelijk, ruime 9 waard.

Keurig te woord gestaan en heel snel geleverd.

Uitstekend!!

gewoon goed

goede website veel keuze snelle levering

Formjdabel

Buitengewoon!!

prima!

Snelle, correcte levering!

Excellent experience

Fast delivery. Fair price.

Verzending prima, afhandeling liet te wensen over

Er was op tijd verzonden, er was alleen een fout bij de verzender gemaakt. Hier over gebeld omdat het mii goed leek om te weten voor het bedrijf. Kreeg een niet begrijpende dame aan de telefoon die ging uitleggen dat het dan wat later zou komen. Na 3 keer proberen uit te leggen dat het mij daar niet om ging, heb ik het opgegeven. Pakket is binnen, hoop niet meer met de klantenservice te maken te krijgen.

super

Beste prijzen en snelle levering.

Uitstekende service

Uitstekende service,erg behulpzaam,vlotte service

Mooi op tijd de levering en keurig in gepakt.

Vlotte levering en keurig ingepakt.

Goedkoop en snel

duidelijke informatie, overzichtelijk, aantrekkelijke prijzen en snel afgeleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.