Eén woord dekt de lading: Perfect!

Alles wat je zou wensen bij andere Internet verkopers: Perfect dus!

1ste ervaring is direct hartstikke goed

Voor de eerste keer iets besteld en alles ging prima. Goede webshop met diverse producten en veelal goedkoper dan elders. Ook snel mijn bestelling ontvangen. Ben tevreden!

Prijs verrassing

Levering was goed, prijs in orde. Toeslag vanwege het bestellen van een kleine hoeveelheid heb ik nog nooit meegemaakt dat komt nog bovenop de verzendkosten.

Snelle correcte afhandeling van de bestelling

Snelle correcte afhandeling van de bestelling

Super vendeur Très professionnel

Altijd goed

Bestellen, volgende dag thuis en leuke aanbiedingen!

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen, snelle levering!

snelle service

gemakkelijk bestellen en snel in huis

Snelle levering, betrouwbare webwinkel. Ik ben tevreden.

Uitstekende ervaring

Snelle levering en communicatie

Groote assortiment leuke aanbiedingen en snelle levering plus nog een kwaliteit.

altijd goed en snel geleverd

lekker makkelijk ,alles in een keer thuis.

Snell en goed!

Snelle verwerking en verzending van mijn bestelling. Uitstekend en zeker verpackt, goede service!

Goed en snel

Zeer snelle levering

Super simpel en snel.

Goede prijzen, snelle bezorging. Simpele site!

Betrouwbaar en snelle levering.

Geen overbodige grote dozen voor kleine producten die gewoon door brievenbus passen, ga zo door!♡

Fijne voordelige producten.

Veen korting op producten die ik vaak gebruik, dus lekker voordelig en goed.

Goede service. Wel jammer, dat mijn "klacht" niet opgelost kan worden.

Kreeg verkeerd product thuisgestuurd. Na melding opnieuw hetzelfde (foute) artikel ontvangen. Opnieuw gemeld, maar helaas bleek mijn bestelde artikel niet meer voorradig te zijn. Mocht ter compensatie de 2 verkeerde producten houden, maar helaas gebruik ik deze niet.

Mijn besteeling werd snel geleverd was ook netjes verpakt zeker een aanrader oon vanwege de prijs

Erg goed.

Makkelijk om te bestellen. De goederen zijn goed ingepakt en goed aangekomen.

zeer goed

bestelling wordt adequaat en netjes uitgevoerd en bezorgd

Snel en goed

Overzichtelijk en betrouwbaar

Er is een ruim assortiment en jouw producten zijn overzichtelijk opgeteld en makkelijk te bestellen. De bestelling komt ook prompt op tijd. Echt een fijne winkel

Cookweg 14

4462 HE Goes