Altijd prima.

Altijd goede en snelle levering

Geweldige klantenservice

Ik was al gewend aan de snelle en correcte leveringen dus er waren nooit problemen. Helaas was bij de laatste levering een mosterdpotje (was wel goed verpakt) gesneuveld. Na een mailtje met foto had ik binnen 1 dag al bericht met excuus en na 2 dagen al een nieuwe in huis. Kijk..... zo kan het ook!

goed, prijs-kwaliteit en snel

Zeer fijn en snel bezorgd

Uitstekend en snel geregeld

Duidelijke website, snel bestelling kunnen plaatsen en snel bezorgd.

Opzich een goeie ervaring. Alleen heel erg slordig en in veel te grote doos verpakt, dit zou nog verbeterd kunnen worden.

Snelle levering prima product

Goede en snelle service

Veel producten op voorraad, prima prijzen en vlotte levering

Prima producten en prijzen

Producten zijn prettig geprijsd, genoeg keuze en altijd snelle levering

Zeer snelle levering. Goed verpakt

Degelijk

Snelle bezorging en voordelig.

Gewoon goéd!

Makkelijke website. Snel besteld, betaald en geleverd. Vooral zo doorgaan!

Raad ik aan !

Zowel in de fysieke winkel als de online shop vriendelijk en nette levering .

snelle en correctte levering

snelle en correctte levering

Al meerdere malen besteld en nog nooit problemen gehad. Ruime keuze, eenvoudig te bestellen en de prijzen liggen beduidend lager dan in België.

De produkten zikn goed en de prijzrn zijn ook goed

Drogist.nl het een ruime keuze en lekue aanbiedingen.

Deze site heeft een zeer uitgebreide keuze met leuke prijzen en aanbiedingen. Ik raad Drogist.nl zeer zeker aan.

Heel goed en snel bezorgd

Makkelijk bestellen

Snel

Heel tevreden

Ik ben normaal niet zo vh bestellen online,maar toen t kruitvat mijn kleur haarverf niet meer verkocht,dacht ik toch maar eens ff kijken online. Zodoende kwam ik bij Drogist.nl terecht,had ik t maar jaren eerder gedaan,wat scheeld dat een geld,verf haast helft goedkoper,maar ondertussen ook andere producten besteld,boven de 20eu oom gratis leveren,en meestal binnen 1 dag,ik ben zeer tevreden

zeer goede service en betrouwbaar

Snelle levering. Goedkoop en doen wat ze zeggen.

Correct en snel

Steeds correcte en snelle levering van je bestelling,groot aanbod,redelijke prijs

Lekker snel

Snel en accuraat

helemaal goed

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.