Super simpel en snel.

Goede prijzen, snelle bezorging. Simpele site!

Betrouwbaar en snelle levering.

Geen overbodige grote dozen voor kleine producten die gewoon door brievenbus passen, ga zo door!♡

Fijne voordelige producten.

Veen korting op producten die ik vaak gebruik, dus lekker voordelig en goed.

Goede service. Wel jammer, dat mijn "klacht" niet opgelost kan worden.

Kreeg verkeerd product thuisgestuurd. Na melding opnieuw hetzelfde (foute) artikel ontvangen. Opnieuw gemeld, maar helaas bleek mijn bestelde artikel niet meer voorradig te zijn. Mocht ter compensatie de 2 verkeerde producten houden, maar helaas gebruik ik deze niet.

Mijn besteeling werd snel geleverd was ook netjes verpakt zeker een aanrader oon vanwege de prijs

Erg goed.

Makkelijk om te bestellen. De goederen zijn goed ingepakt en goed aangekomen.

zeer goed

bestelling wordt adequaat en netjes uitgevoerd en bezorgd

Overzichtelijk en betrouwbaar

Er is een ruim assortiment en jouw producten zijn overzichtelijk opgeteld en makkelijk te bestellen. De bestelling komt ook prompt op tijd. Echt een fijne winkel

Bestelling snel en goed geleverd.

Zoals al gezegd:adequaat,snel en goed geregeld. Prima tevreden.

Snelle levering leuke aanbiedingen Geen op of aanmerkingen vandaar top!

Super snelle verzending. TOP !!

ontevreden!

Niet het gevraagde product geleverd, terugzending was voor eigen rekening, kwam op een bedrag van meer dan 11 euro! Geen reclame voor jullie dienstverlening!

Top!’

In ons dorp bij de drogist niet leverbaar. Bijna weekend. Dus snel besteld bij Drogist.nl. De volgende dag werd het al bezorgd!!

Heel prettig

Alles perfect in orde.

Bestelling en levering OK

snel en goed

Prima producten

Uiterst snelle levering

Zeer goede service.

Ruime keuze. Snelle levering. Goede prijs.

Zeer nauwkeurig Snelle levering

Online bestellen en de bezorging prima geregeld

Goede snelle service

Makkelijke wijze om te bestellen, snelle levering

Snel

Snel en goed

Zeer voordelig merkproduct !

Snelle levering ,van deze deskundige begeleiding. Koop al tijden drogisterij artikelen. .

Cookweg 14

4462 HE Goes