Zeer tevreden snel geleverd ,nooit geen problemen

Snelle levering ,klopt altyd nooit geen problemen ,een echte aanrader

Good

Good quick service

Goed, goedkoop en snelle levering

Komt bij mij steeds als beste uit de bus, terwijl ik eerst altijd even prijzen vergelijk met andere aanbieders. Wordt ook heel snel geleverd en de bestelling klopt altijd.

Perfecte service

Mooie prijzen snel besteld en bizar snel bezorgd superrrrr

Zeer ontevreden

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen !!!!

Goede Klantenservice

Ik heb een tijdje geleden een probleem gehad met bezorging. De Drogist Klantenservice heeft alles snel voor mij opgelost. Het is een betrouwbare bedrijf!

Snelle levering zonder verzendkosten

Zie boven

Parfait à tout les niveaux

Prix intéressant livraison rapide emballage rien à dire suivi de livraison bien’ respecter produit de bonne qualité

Kan makkelijk je artikelen vinden en voor weinig geld

Goede ervaring

Makkelijke site en bestelling keurig optijd geleverd

Gewoon prima!

Product als omschreven voor een scherpe prijs! Snelle verzending en goed verpakt. Gewoon prima!

Geimporteerde voltaren zalf

Geimporteerde zalf uit het buitenland vol geplakt met stickers erover. Als ik bestel bij een nederlandse drogist verwacht ik ook originele nederlandse producten. Ik bestel hier niet meer

Goedkope producten

De producten zijn zeer goedkoop en worden direct verstuurd, zeer snel bezorgd.

Snel en goed bezorgd

Bestelling snel bezorgd

Voordelig, en snel geleverd!

Ik had het bestelde binnen 24 uur in huis.

prima site en goede prijzen

prima site, goede prijzen en snelle levering

Top ervaring

Goed, snel en keurig verpakt geleverd

Uitstekende ervaring

De titel zegt alles. Een fijne oplossing nadat mijn pakket niet aankwam. Ben een dankbare klant. Een dikke 10!

gebruiksvriendelijke site..snel en goede service en verzending

Alles in orde

Vlotte levering, netjes verpakt, prima in orde

Goede snelle levering , lagere prijzen

Helemaal oke

Helemaal goed

Goed geregeld, scherpe prijzen en snel geleverd!

Veel aanbod, maar vooral snelle levering!!!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.