Bezorging kan iets beter

We hebben de gehele dag op bezorging gewacht, maar ze hadden het in de brievenbus gedaan.

Snel

Snelle levering,

Altijd goede kwaliteit producten en snelle service voor betaalbare prijs

Het materiaal zit goed. Goede kwaliteit en snelle service voor betaalbare prijs. Hebben vaak kortingen waar je gebruik van kunt maken

Heel tevreden

Goede service, snel geleverd. Goede kwaliteit

Goede kwaliteit!

Ondergoed zit fijn

Ondergoed zit fijn en gaat lang mee

Prima produkt. Snelle levering. Ook naar het buitenland(DE)

Zie titel.

Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie

Ondergoed, in de aanbieding,te klein besteld. Direct aangemeld om te retourneren, retourproces was makkelijk. (Wel jammer dat het niet in een DHL-automaat gedaan kan worden.) Goede communicatie over geretourneerde artikelen en terugbetaling super snel.

Toppie

Goede kwaliteit en blijft na veel wasbeurten goed in vorm .

Perfect.

Vraag van mij werd duidelijk en snel beantwoord. Verzending liep vlot. Kwaliteit ondergoed prima, ben al vele jaren klant en blijf dat ook.

Perfect geregeld ook de bezorging toppie

Gewoon netjes geregeld alles

Ze vallen tegen

Ooit kocht ik een paar mooie sloggies in Londen tijdens een vakantie. Met de verwachting van die kwaliteit kocht ik drie sloggies. Het viel me enorm tegen, zowel qua kleur als qua stof. De rode kleur bleek een vaag soort roze bruin te zijn en de groene meer blauw dan groen. Maar met name de slappe stof gaf niet meer het aangename draaggevoel dat ik uit het verleden kende. Jammer dus.

Snelle levering en prima ondergoed

behoorlijk goed

pasvorm en materiaal is goed wel is er weinig keus

Correct zittend ondergoed

Een prachtige aanbieding waar ik gebruik van heb gemaakt. Er kan geen ander merk tegenop, zo heerlijk en corrigerend als Sloggies ondergoed zitten. Zowel voor dames en heren.

Alles gaat zoals het hoort, snelle levering

Biedt wat het belooft.

Goede kwaliteit, maat prima, snelle levering.

Goed!!!!

Snelle levering, goed product!

Top merk

Snelle bezorging

Snelle bezorging, duidelijkheid in mail wanneer bezorgd. Netjes verpakt. Leuke aanbieding van 20%

Super boxers

Dik onvoldoende

Alles via e-mail vaak moeilijk voor ouderen en retour zenden veel en veel te moeilijk! Gewoon een retour biljet bij de verpakking lukt iedereen! Het was mijn eerste maar tevens ook mijn laatste bestelling!

uitmuntend

snelle bezorging

Goede service - goed product - snelle levering -goede begeleiding .

uitstekende kwaliteit

Goede aanbiedingen, snelle levering, degelijke verpaking

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.