Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnengekregen. Sloggies zijn altijd van goede kwaliteit

Snel en keurige levering !

Prima, alleen de tailleband laat snel los, slijtage is moeilijk te beoordelen daar de band als eerste los laat. vreemd want voor de rest een uitstekend product

Prima kwaliteit. Vlotte levering

Vlotte levering

Alles ging snel en soepel

De bestelling en bezorging ging vlot en super tevreden over het bestelde.

Bestelling Sloggi

Goed en snel geholpen

Perfecte pasvorm

Blijven mooi in model ook na het wassen… niet in de droger doen !!

Vlot en netjes

Vlot geleverd

Goede aanbiedingen en supersnel geleverd, wat wil je nog meer!

Mijn ondergoed weer aangevuld

Prima ondergoed, snelle efficiënte levering.

snelle levering, goede kwaliteit

gewoon goed

Perfecte pasvorm met inachtneming van de suggestie om een grotere maat te nemen dan je eigenlijke maat is.

snelle bezorging , goede kwaliteit keer op keer weer

alles prima geregeld

1 dag na de bestelling al bezorgd Netjes verpakt.

Prijs kwaliteit ok

Netjes en snel geleverd!

Goede producten in Men's Underwear, ruime keuze in model en maten. Fijne webshop en ook snelle levering.

Nvt

Te veel mail

Wij krijgen veel te veel mail voor een niet al te riante aanbieding. Eenmaal is leuk maar zoveel reclame met dreigingen 'voor die datum' beslissen siert u niet.

ze waren altijd goed

Ik heb al 40 jaar sloggies. Ze blijven heel lang goed. Er is een periode geweest dat de kwaliteit minder leek, dus ben ik overgestapt naar andere merken. Ik probeer nu weer een keer sloggi, dus heb 5 verschillende modellen besteld, grotendeels katoen.

Heerlijke pasvorm.

Mijn sloggie zit als gegoten en geeft een heerlijk gevoel op de huid.

Prima.

Prima.

Goed, draag ze al heel lang.

Prima, draag ze al langer 15 jaar

Goed draagbaar, maar niet zo duurzaam.

Vind de slips prettig draagbaar, maar bij mij komt er regelmatig een gat in de stof, als ik er iets te hard aan trek.

Een snelle bezorging.

De sloggies die ik heb gekocht staan mij heel erg goed. Echter verkleurd en krimpt de stof erg snel. Jammer.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.