geen commentaar

Producten zijn top. Bezorging slecht.

Met de Sloggie producten zijn wij al jaren tevreden. Over de bezorging door DHL zijn wij ontevreden. Direkt nadat de bezorg datum en tijd bekend werd heb ik dit gewijzigd omdat we die dag niet thuis waren. Hiervan heb ik een bevestiging gekregen. Toen we 's avonds laat thuis kwamen vonden we het pakketje bij de voordeur. Een klacht indienen bij DHL is mij niet gelukt. Je moet hiervoor communiceren met Tracy hetgeen ongeschikt is om een klacht in te dienen.

Goed geregeld

Verkeerde model wegbezuinigd.

Tot een paar jaar geleden droeg ik met veel plezier de heren tanga’s van Sloggie. Nu die er niet meer zijn is mijn waardering behoorlijk gedaald.

prima via slip on line

Ik draag al jaren Sloggi, meestal in huidkleur, gekocht bij de betere lingerie zaken. Nu wilde ik zwart. Prima geslaagd bij Slip on Line.

Goede pasvorm en fijn materiaal

Draag graag jullie ondergoed

Niet duidelijk

Bestellen niet duidelijk.

De broekjes zitten perfect!

Vlot bestelproces en prompt bezorgd

Prima online service

Heel goed!!

Bestelling de volgende dag in huis!!!!

Een goed short boxer broekje.

De Sloggie zit aardig mooi strak. Een mooie grijze kleur, misschien is een volledige witte uitvoering ook zeer mooi. De stof zou iets meer stretch mogen hebben. Maar het is een fijn boxer short !

Duurzaam onzichtbaar ondergoed

Draag al vele jaren Sloggies dit tot volle tevredenheid.

Pasvorm heel goed

Pasvorm goed, maar het label achter achter in de broek genaaid is heel irritant vanwege de verdikkingen die er zitten ook van de bevestiging van de aan elkaar genaaide del dit moet platter en veel minder dik.

Uitstekende levering en producten

Uitstekende kwaliteit ondergoed zeer tevreden over.

snel en netjes verpakt

zie boven.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Levertijd/product goed, communicatie minder

Product is zoals gezegd. Snel geleverd. In eerste instantie kreeg ik geen orderbevestiging, dat vond ik erg vervelend. De klantenservice was wel erg snel en adequaat. Heeft me heel goed geholpen

Tevreden!

Goede en correcte afhandeling van de bestelling!

Vlot

Simpel snel super

Eerder hier besteld alles verliep vlot en is keurig verpakt. Zoek niet verder, bestel hier met gerust hart

Fijne acties, snel en netjes verzonden

Goed, snel, perfect

Betrouwbaar, goede service, perfect passend!

Mooi de volgende dag al in huis. Ik weet niet hoe lang al. Draag Sloggies vanwege de perfecte pasvorm! Kwalitatief goed product.

Sloggies PRIMA!!

De broekjes van sloggi zijn heel fijn om te dragen. De firma Sloggies is snel en betrouwbaar. Heel tevreden dus!

Prima onderbroeken.

Prima pasvorm en goed materiaal!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.