Laden reviews...
931 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt regelmatig een snelle levering en goede kwaliteit. Klanten noemen vaak een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke online bestelling. Enkele opmerkingen gaan over bezorgproblemen met bepaalde koeriers en over de pasvorm of verpakking. Over het algemeen is de stemming positief, met enkele uitzonderingen.
Vlotte afhandeling v bestelling
Ingrid
Heeswijk-Dinther
Zeer goed alleen die naad achter houd me wel een beetje tegen om meer te bestellen.
GB
Stadskanaal
Sloggies ondergoed is wel prijzig maar het zit heel erg fijn. Ik hoop dan ook wel lang met mijn aankoop te kunnen doen. De tijd zal het leren.
Valerie
Etten-Leur
Vandaag besteld en morgen al in huis.
Marij
Landgraaf
Mirjam
Apeldoorn
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het spijt ons te vernemen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij herkennen ons echter niet in de door u verstrekte omschrijving.
Wij hebben u inmiddels drie e-mails gestuurd, waarin wij telkens een duidelijke toelichting hebben gegeven over de retourprocedure. Daarnaast hebben wij u een volledig stappenplan toegestuurd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw retourzending kunt aanmelden.
Wij hebben onze retouromgeving juist zo eenvoudig mogelijk ingericht. Mocht het aanmelden via het retourportaal onverhoopt niet lukken of niet uw voorkeur hebben, dan vermelden wij op onze retourpagina bovendien een alternatieve mogelijkheid om uw retour alsnog in behandeling te laten nemen.
Wij vinden het daarom jammer dat u aangeeft dat onze klantenservice niet meewerkt, omdat dit niet overeenkomt met de communicatie die wij met u hebben gevoerd. Wij hebben juist meerdere keren geprobeerd u zo duidelijk en volledig mogelijk te helpen bij het aanmelden van uw retour.
Mocht u ondanks onze eerdere uitleg nog steeds tegen problemen aanlopen, dan vernemen wij graag waar het precies misgaat. Wij kijken dan graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw retour alsnog correct kan worden afgehandeld.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Sloggies.nl
G.
Slijk-Ewijk
Ik vindt de boxer van sloggi fijn zitten.
Patrick
Duiven
Snelle bezorging en prachtig ondergoed
Jolanda
Lelystad
Geen opmerkingen
Gonnij
Schimmert
Snel geleverd en prachtige kwaliteit
Jeanne
Enschede
6 broekjes besteld! Bij het afrekenen was het fijn geweest om de klant de keuze te geven voor twee gratis ( promo) of / 25 % dan had ik voor die gratis gekozen. Bij levering zag ik dat dit ook mogelijk was ! ( te laat jammer ) Wel tevreden over snelheid leveren en manier van verpakken!
M
Herkenbosch
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bedankt voor uw compliment over de snelle levering en de manier waarop uw bestelling is verpakt. Dat waarderen wij zeer.
Wel begrijpen wij uw beoordeling niet helemaal. Tijdens de actieperiode hebben wij gedurende zes weken op de hoofdpagina van onze website, over de volledige breedte van de pagina, duidelijk vermeld dat de actie "3+1 gratis" door ons werd verrekend als 25% korting per artikel. Op deze manier profiteerde iedere klant van dezelfde korting, ook wanneer er geen vier artikelen werden besteld.
Daarnaast hebben wij deze werkwijze ook toegelicht in onze digitale nieuwsbrieven en waren de deelnemende producten op onze website duidelijk voorzien van de aanduiding 25% korting.
Juist door de actie op deze manier in te richten, hoefden klanten niet verplicht vier artikelen af te nemen om van het voordeel te profiteren. Wij vinden het daarom jammer dat dit heeft geleid tot een onvoldoende beoordeling, terwijl de actie op meerdere plaatsen duidelijk is gecommuniceerd en de korting correct is toegepast.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Sloggies.nl
Niet eerder een fijn en goedzittend ondergoed gehad.
J.
Edam-Volendam
Jo
Maastricht
Retourverwerking duurt langer dan ik van andere webshops ben gewend.
Mira
Heerlen
Al jarenlang gebruik ik Sloggies, de pasvorm is prima, ze blijven mooi in de was (niet in wasdroger!!) en gaan lang mee.
T
Terneuzen
perfect
R
den dolder
Met problemen , lossen ze snel op
16 July 2026
Anneke
St Maartensdijk
Fijne slips
16 July 2026
A.G. Kroon
Veenendaal
Moest langer wachten op de levering dan ik had verwacht. Niet dat ik dat erg vond, maar dat had ik niet begrepen bij de bestelling. Wellicht handig om vooraf aan te geven.
G
Ootmarsum
degelijk ondergoed van mooie en zachte kwaliteit!
Karin
Rijswijk
Fijne lingerie, mooie pasvorm
Liese
Dongen
Fijne broekjes. En heel snel in huis na bestelling.
14 July 2026
Astrid
Emmen
Ik heb telefonisch contact gehad en ben daarbij vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd. Er was een kortingsregeling via een melding op het scherm die verdween. Bij bestelling ontving ik geen korting. Na melding daarvan werd dit ook direct opgelost. Kortom een organisatie die afspraken prima nakomt en de juiste bestelling snel heeft geleverd.
14 July 2026
wim
SCHIJNDEL
Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland.
Cookweg 14
4462 HE Goes