Heeft een totaal van 15.256 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment86%
Uit de beoordelingen blijkt regelmatig een snelle levering en goede kwaliteit. Klanten noemen vaak een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke online bestelling. Enkele opmerkingen gaan over bezorgproblemen met bepaalde koeriers en over de pasvorm of verpakking. Over het algemeen is de stemming positief, met enkele uitzonderingen.
Sterke punten
Goede kwaliteit
Prima klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Niet geleverd
Ik kreeg bericht dat pakketje was afgeleverd. Dat is niet gebeurd, dus mail gestuurd. Verzoek van Sloggies was om te checken of er ergens anders geleverd was en of adres goed was. Daarna zou een onderzoek starten. Gedaan en terug gemaild dat het pakketje nergens was en adres klopte.
Tot op heden niets gehoord.
Ik weet dat jullie afhankelijk zin van de leverancier en er geen volledig zocht op hebben. Maar is wel door jullie gekozen én belofte wordt van onderzoek wordt niet nagekomen.
Beveelt niet aan
Snel en voordelig
Ward
Vinkeveen
Geweldige service
S’avonds besteld , andere dag lagen ze s’avonds gewassenen de kast
Evert
Spakenburg
Voldoende aan mijn verwachting
Idem
Nelleke
Voorburg
Jan
Franeker
veel keus, mooi materiaal en snel geleverd.
kleine kanttekening: had makkelijk een brievenbus pakje kunnen zijn veel beter voor het milieu.
Anita
Brielle
Bestelling geplaatst via de klantvriendelijke webshop van Sloggies.nl . Het pakketje werd 1 dag later al bezorgd. Tot een volgende keer!
Renate
Vlijmen
Prima en snel geleverd
Prima en snel geleverd
L.
Apeldoorn
De sloggies shorts die ik hier bestel zijn prachtig
De levering is vlot
28 September 2026
Dita
Zwolle
Snel, duidelijk een niet duur
28 September 2026
carlo
Veenendaal
Aanrader!
Heldere communicatie, vlotte afhandeling, via DHL makkelijk bezorgmoment wijzigen.
27 September 2026
Gerrie
Hoorn
Goed kwaliteit en draagcomfort
Super.
Deze slip is aan te beven voor mensen met een stoma
Joke
Heemstede
Prima slips
De uitstekende slips werden snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs!
Peter
Baarn
Super en fin zittende ondergoed
Ben blij dat ik weer bij mijn vertrouwde sloggie ondergoed heb. Wil echt niet anders meer.
C.G.
Heerhugowaard
Snelle levering en mooie aanbieding
Harry
Stadskanaal
Fijn onderged, tevreden.
Fijne boxers en goede levering.
25 September 2026
Willem
Bunschoten-Spakenburg
Jullie zijn snel met levering gewoon top ziet er mooi uit altijd !
Goede kwaliteit alleen jammer dat bij retourzending betaald moet worden.
23 September 2026
Edwin
Almere
Snelle levering en prima product
23 September 2026
Ruud
Den Heleder
Elke keer snel en goed geleverd!
Het bestelproces verloopt tot nu toe altijd goed en vlot.
Alleen heb ik nu voor de 1e keer iets moeten terugsturen en daar liep ik tegen een nadeel aan.
Ik koos voor terugsturen met DHL zonder adreslabel. Pas nadat ik de kosten had voldaan bleek dat ik mijn pakket alleen bij een DHL servicepunt kon inleveren. Waarom niet gewoon met een QR-code in een lokker?
22 September 2026
Monique
Serooskerke
Review overzicht
Positief sentiment86%
Heeft een totaal van 15.256 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Over Sloggies.nl
Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland.