Je voelt het niet zitten

Heerlijke top, het voelt als een tweede huid. Geen beknellingen, het zit als gegoten. Alleen vind ik de stof een beetje warm zitten, maar dat is persoonlijk.

Geen klachten, prima sevice

Ben al jaren fan van Sloggie..

Vind Sloggie een heel fijn product..zeker vanwege dag ze van katoen voornamelijk zijn..en zit gewoon lekker.

Snelle correcte levering met goede begeleidingsinfo.

Makkelijk te bestellen, toegankelijke site, goede kwaliteit.

Echt snel bezorgd en zit, zeker met deze hitte, heerlijk!

Was altijd goed, nu geen levering

Nvt

Juiste maat geleverd

Heeft even geduurd voordat duidelijk werd dat en u wel 2 maten verschil is tussen de vorige sloggies en deze. Blijft een prima product alleen slordig in de maataanduiding.

Vriendelijk aan de telefoon en een snelle bezorging.

Ik draag alleen sloggi

Ze. vallen klein uit. Na een poosje gedragen te hebben wordt het beter. Ik moet wel opletten dat ik wel deze bestel en niet bij andere website’s.

Geweldig!

Moet nog even wennen aan de naad aan de achterkant

Netje verpakt , snelle levering

Prima producten en snel geleverd, zeer tevreden.

Snelle levering netjes verzorgd

Voldoet volledig aa mijn verwachtingen.

Fijne kwaliteit slips

Snelle levering van fijn ondergoed

Goedemorgen service

Ik had een product waar een foutje in zat, kosteloos nieuw product toegezonden gekregen

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Product nog steeds niet binnen

Na bestelling is de order al binnen een paar uur verzonden volgens mail, inmiddels acht dagen verder en nog niets ontvangen melding staat al zes dagen op levering heeft 1-2 dagen vertraging. Nu zijn er ergere dingen in de wereld en het zal waarschijnlijk wel aan de pakketbezorger liggen. maar een mail sturen voor een review voordat de bestelling ontvangen is ??? Update 30 juni, goed dat jullie snel reageren op mijn mail en op deze beoordeling. Ik hoop dat de bestelling spoedig geleverd gaat worden en mischien verstandig om eerst de levering compleet te maken voordat er om een beoordeling wordt gevraagd.

totaal geen klachten!

Na ruim 45 jaar nog steeds geweldig, en zeer tevreden!

Grof

Harde gekartelde rand die pijn doet op mijn gevoelige huid. Helaas het kaartje er al afgeknipt.

Passend

Draag al jaren Sloggi. Had dit nog nooit online gedaan. Bestellen en levering ging prima

altijd snel en goed

Goede kwaliteit en pasvorm, snelle verzendservice

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Altijd de juiste kwaliteit

Jaren Sloggies gebruikt, even overgegaan op ander merk, toch weer terug bij Sloggies.

Zalig

Ik nam de zero feel. Eindelijk een BH zonder pijn! Wat een verademing. Paste ook perfect, obv de maattabel.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.