Goed draagbaar, maar niet zo duurzaam.

Vind de slips prettig draagbaar, maar bij mij komt er regelmatig een gat in de stof, als ik er iets te hard aan trek.

Een snelle bezorging.

De sloggies die ik heb gekocht staan mij heel erg goed. Echter verkleurd en krimpt de stof erg snel. Jammer.

snelle levering en goede pasvorm

al vele jaren volop tevreden met sloggi men basic short

Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd.

Ik was op zoek naar grijze Sloggi Midi slips en kwam 4 slips in de aanbieding tegen. Meteen besteld, snel geleverd.

Ben zeer tevreden

Ik draag al jaren sloggies

Goede kwaliteit en prima pasvorm

Zie boven

gunstig geprijsd en snel geleverd

Ruim assortiment van Sloggi, vriendelijk geprijsd en heel snel geleverd.

Zit als gegoten en valt mooi om lijf.

Stof voelt goed aan en sluit mooi om lichaam.

Snelle en correcte aflevering

Prima info over de bestelling en snelle levering.

Zie zin hieronder

Heel fijn ondergoed, maar er vallen wel vrij snel gaten in de bovenrand!

Fijn ondergoed.

Strek mooi ondergoed

Snel geleverd en goede actie. Je wordt goed op de hoogte gehouden vd levering.

Pasfit

Ik gebruik sloggie zo lang ik mij kan herinneren en toch zeker al 25 jaar wil niet anders.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed en snel geleverd

Geweldig fijn ondergoed

Al jaren sloggie onderbroeken, nu ook mijn dochter super mooi comfortabel, en fijn

Alles was prima en vlot geregeld

Goede stof en pasvorm. Bestellen en afleveren ging erg eenvoudig.

Levering binnen enkele dagen; prima service!

Altijd tevreden

De onderbroeken zitten altijd als gegoten. Ook na heel veel keren wassen.

Beetje teleurstellend

Materiaal voldoet niet aan.verwachting helaas

Blij met de heerlijk zittende bh's!

Ook nog een snelle service!

Goede kwaliteit . Zit goed. Ik ben te tevreden

Zit goed. Ik ben tevreden

Snelle levering en ondergoed gaat lang mee. En zit lekker

Beste ondergoed ever!

Heerlijk ondergoed van Sloggi. Ik ben absolute fan van de double comfort tai slips met een badstof kruisje. Sloggies.nl levert zéér snel. En ik had net 8 slips besteld, komen binnen en ‘s avonds een mail alles 20% korting. Gemaild en ook zij vonden dit sneu. Kreeg 20% korting over de bestelde 8 slips en heb er daarna meteen 8 bijbesteld. Dus ook nog eens een prima service! Voor mij: ondergoed van Sloggie!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.