Sterke punten: Veel keus van goede kwaliteit

Een goed aanbod van prima ondergoed

Sterke punten: constante kwaliteit

snel en makkelijk besteld

Sterke punten: Snelle levering

Fijn bedrijf

Sterke punten: heel goed

top

Sterke punten: Snelle en correcte levering

correcte levering

Sterke punten: Komt na wat is beloofd

Prima ervaring,helegoede kwaliteit,snelle levering,op de afgesproken tijd bezorgd.niets dan lof voor bedrijf en kwaliteit

Sterke punten: Hoef niet daarvoor speciaal weg en er zijn geen winkels in dit dorp

Sterke punten: Snelle levering.

Sterke punten: alles

Sterke punten: Snelle levering

Snelle bezorging, goede maten

Sterke punten: Topkwaliteit en pasvorm

Snel en correct geleverd

Sterke punten: Snel

Prima snel en accuraat

Sterke punten: Snelle en nette levering

Sterke punten: snelle service

Sterke punten: Snelle en gratis verzending. Ik ben

Sterke punten: Goede website en ontzettend snelle levering 👍🏼

Top!!!

Sterke punten: Online besteld, dus geen ervaring mee

Gisteren besteld vandaag ontvangen, perfect

Sterke punten: nee

Zeer onvriendelijk, luistert niet naar de klant

Sterke punten: Goede kwaliteit, mooie aanbieding

Wat een fijne aankoop; drie midi-slips basis+. Voor nog geen € 20,-. En zonder verzendkosten. Maat klopt precies en artikel zit lekker! Meteen tweede bestelling gedaan. 👍

Sterke punten: Niet

Stelletje oplichters

Sterke punten: Fijn draagcomfort. Duurzame kwaliteit.

Ik draag al tientallen jaren Sloggie taille. De slip gaat bijna altijd stuk bij het merklapje. Zo zonde. Kan dit anders? Ik ben nu op zoek naar net zo’n fijne slip zonder zo’n merkje. Valt niet mee ;-)

Sterke punten: Slechte klantvriendelijkheid en serves

Helemaal kut

Sterke punten: Niks

Slecht

Sterke punten: duidelijke foto's

goed product

Sterke punten: Dat was vroeger zo, maar nu niet meer.

Teleurstelling

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.